19. maj 2021
Billede
Foto: Lars Kimer
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Skoleledere kørt til evakueret område

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Skoleledere kørt til evakueret område
Opdateret 09. december 2013 kl. 11:40
Roskilde - 06. december 2013 kl. 13:57
Af Lars Kimer

Roskilde: På Jyllinge Skole var skoleleder Kai Aabrandt og viceskoleleder Steen E. Damkjær så bekymrede for hvordan situationen så ud i de områder af Jyllinge Nordmark hvor deres elever er blevet evakueret fra, at de nu er kørt ud for selv at danne sig et overblik.

arrow Læs også: I dag: 2500 dage siden stormfloden Bodil

- Vi ville gerne lige selv se området, så vi kan danne os et indtryk af problemernes omfang, siger viceskoleleder Steen E. Damkjær på mobiltelefonen fra Jyllinge Nordmark.

Han vurderer at omkring en fjerdedel af eleverne fra Jyllinge Skole bor i de områder hvor myndighederne har udsendt anbefaling om evakuering.

- Min vurdering er, at der er tale om mere end 200 elever, siger han.

Beskeden til eleverne om, at de ikke må tage hjem blev i de fleste klasser overbragt at skoleledelsen, men i enkelte klasser var det klasselærerne der stod for at overbringe beskeden.

- Specielt i de mindre klasser giver det mindst postyr, hvis det er klasselæreren der giver sådan en besked, siger Steen E. Damkjær.

Langt de fleste elever fik relativt hurtigt lavet aftaler med venner eller familie om at kunne gå med hjem eller blive hentet. Men enkelte elever kommer til at blive længere på skolen.

- Vi har bedt lærerne om at blive længere ind til de er sikre på, at alle deres elever er kommet i andre sikre hænder end vores. Det bliver løst meget roligt, siger Steen E. Damkjær.

arrow Se billederne: Flere hundrede hjalp med at rydde op
23. december 2013 kl. 13:57 Opdateret: kl. 13:51
arrow Se billederne: Jyllinge vågnede til kaos
09. december 2013 kl. 12:02 Opdateret: kl. 09:47
arrow Midnat: Vandet giver lidt slip på Jyllinge
07. december 2013 kl. 09:53 Opdateret: kl. 11:38
Siden oktober sidste år har det været obligatorisk at bruge mundbind i blandt andet det offentlige rum og detailhandlen. Ønsker du, at mundbindet droppes hurtigst muligt?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk