22. september 2019
Glenny Hansen, uddannelsesdirektør i ZBC (Slagteriskolen) i de tidligere skærehaller, som skal huse et nyt madlaboratorium. Foto: Thomas Olsen
Glenny Hansen, uddannelsesdirektør i ZBC (Slagteriskolen) i de tidligere skærehaller, som skal huse et nyt madlaboratorium. Foto: Thomas Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Skærehallerne er navnet på nyt madmekka

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Skærehallerne er navnet på nyt madmekka
Opdateret 26. april 2019 kl. 14:19
Roskilde - 26. april 2019 kl. 12:41
Af Kristian Jørgensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det står sløjt til med at få unge til at vælge en uddannelse inden for fødevarer, og branchen skriger på arbejdskraft. Derfor er Danmarks største fødevareuddannelse, ZBC i Roskilde, og Madkulturen gået sammen om at skabe et nyt madlaboratorium, der skal få flere til at vælge madbranchen som levevej.

Skærehallerne hedder det nye madmekka. Navnet kommer fra de slagterilokaler, som har stået ubenyttet hen i seks år, siden ZBC (tidligere Slagteriskolen) åbnede et nyt slagteri.

Her skal især børn og unge kunne få fingrene i bolledejen i en form for madlegeplads og kulinarisk attraktion, som kan vise potentialet i at tage en uddannelse inden for fødevarer. Samtidig er der lagt op til at give uddannelserne et ambitionsløft.

- Skærehallerne skal sparke uddannelserne op på helt nyt niveau. Det er nødvendigt, hvis vi skal vende udviklingen, siger Glenny Hansen, uddannelsesdirektør på ZBC.

Læs mere i DAGBLADET Roskilde fredag.

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / ROSKILDE AVIS PAPERBOY
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 13. BREAKING-nyheder udsendes efter behov.
* skal udfyldes

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk