26. marts 2019
Mie Neel
gallery icon

Se billedserie

Foto: Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se billederne: - Vi vil se dem nøgne!

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se billederne: - Vi vil se dem nøgne!
Opdateret 25. juni 2015 kl. 12:49
Roskilde - 04. juli 2014 kl. 15:45
Af Malene Koops Grønborg
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

- Vi vil se dem nøgne, vi vil se dem nøgne!, lød det fra Camp Find Holger, der var på plads ved start- og målstregen i Dream City, da dette års nøgenløb fandt sted i går.

Lidt før klokken 13 gik starten på de godt 400 meters løb, som de nøgne deltagere skulle ud på i den stegende hede, som vejret bød på i går, og efter bare få minutter kom 25-årige Rasmus Rydbirk i mål som den allerførste, og blev dermed den mandlige vinder af årets nøgenløb.

- Det var ligesom at løbe i en tunnel, men opdager slet ikke, at folk står og hepper. Men det var super fedt, og der er en fed stemning, sagde han kort efter løbet, som han deltog i for første gang.

Ikke længe efter ham, kom 19-årige Line Marie Elkjær i mål, og til spørgsmålet om, hvordan hun synes, det var at vinde, kom svaret prompte: Bedre end sidste år!, hvor hun nemlig også var den kvindelig vinder af nøgenløbet.

Blev først aflyst

Egentlig var det tæt på, at årets nøgenløb slet ikke blev til noget, for Roskilde Festival meldte nemlig ud, at festivalen ikke ville afholde det ellers traditionelle nøgenløb.

Der gik dog kun kort tid, før folkene i Dream City meldte ud, at de ville overtage opgaven. Camp Crazy Legs, Camp JohanKat og Trashville meldte sig på banen, og fik stablet et på benene, som de valgte at afholde fredag i stedet for lørdag, hvor løbet ellers plejer at finde sted.

- Da vi hørte, det var taget af programmet, var vi nogen, der synes, det var synd. Så vi tænkte, at det kan vi da sagtens klare, men der har nu været lidt mere arbejde i det, end vi lige havde regnet med, siger Lars Sauer, der er en af arrangørerne fra Camp Crazy Legs.

Men det blev populært, at nogen valgte at overtage nøgenløbet, og 24 deltagere havde meldt sig til konkurrencen, hvor man dog i år ikke kunne vinde en billet til næste års festival, men en »goodiebag« i form af en Ikea-pose med »alt godt fra Dream City«, bestående af ting som Gammel Dansk, tun, kondomer og øl.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk