24. oktober 2021
Roskilde Festival er aflyst for andet år i træk, men i stedet har festivalen lavet arrangementet Summer Days, der blev skudt i gang torsdag på Dyrskuepladsen. Foto: Torben Christensen/Ritzau Scanpix
gallery icon

Se billedserie

Roskilde Festival er aflyst for andet år i træk, men i stedet har festivalen lavet arrangementet Summer Days, der blev skudt i gang torsdag på Dyrskuepladsen. Foto: Torben Christensen/Ritzau Scanpix
Foto: Torben Christensen/Ritzau Scanpix
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se billederne: Roskilde Festival fik åbnet Summer Days

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se billederne: Roskilde Festival fik åbnet Summer Days
Roskilde - 25. juni 2021 kl. 00:04
Af Lars Ahn Pedersen

Heller ikke i år er der Roskilde Festival, så i stedet har festivalen lavet arrangementet Summer Days, der er spredt ud over otte dage i denne og næste uge. Ballet blev åbnet torsdag aften, hvor ML Buch, Smerz og Erika de Casier optrådte i den hal på Dyrskuepladsen i Roskilde, der plejer at rumme festivalens mindste scene, Gloria.

arrow Læs også: Summer Days giver Roskilde Festival appetit på mere

Den er til lejligheden gjort større og er delt op i to sektioner, der hver kan rumme 500 gæster, som holdes adskilt under hele arrangementet. Hegnet mellem de to sektion er dog ikke højere end, at en nogenlunde adræt hækkeløber kan springe over det, så derfor står der vagter til at holde øje med, at det ikke sker, samt at publikum fra de to sektioner ikke kommer for tæt på hinanden.

Fredag, lørdag og søndag er der to arrangementer om dagen. Et om eftermiddagen fra klokken 12 til 17 og et om aftenen fra klokken 17.30 til 22.30. Fredag skal Branco, FVN og Amina i ilden to gange, og det samme skal GRETA, Ganger og Joyce om lørdagen. Søndag er den eneste dag, hvor der er to forskellige hold navne på. Søndag eftermiddag spiller Bremer/McCoy, Sulka og Viik, og aftenen står den på metal med Baest, Orm og Xenoblight.

I næste uge er der Summer Days fra torsdag den 1. til søndag den 4. juli med blandt andre Suspekt, Tessa, Jung og Iceage. Her er der dog udsolgt, mens det stadig er muligt at købe billetter til koncerterne i denne uge.

arrow Billeder: Festivalstemning på sidste Summer Day
04. juli 2021 kl. 18:31 Opdateret: kl. 18:31
arrow Se billederne: Summer Days er i gang igen - nu med festivalvejr
02. juli 2021 kl. 13:43 Opdateret: kl. 11:54
Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk