19. november 2019
Mike Love er det eneste oprindelige medlem af The Beach Boys, som stadig er med i bandet, og han var frontfiguren ved aftenens koncert i Roskilde Kongrescenter, Foto: Kenn Thomsen
gallery icon

Se billedserie

Mike Love er det eneste oprindelige medlem af The Beach Boys, som stadig er med i bandet, og han var frontfiguren ved aftenens koncert i Roskilde Kongrescenter, Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se billederne: Gode vibrationer i Roskilde med The Beach Boys

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se billederne: Gode vibrationer i Roskilde med The Beach Boys
Roskilde - 21. juni 2019 kl. 04:54
Af Lars Ahn Pedersen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Fødselaren var ikke selv til stede, da The Beach Boys torsdag gav koncert i Roskilde Kongrescenter på dagen, hvor Brian Wilson fyldte 77 år.

Siden 1999 er det nemlig hans et år ældre fætter Mike Love, som har haft retten til at turnere under navnet The Beach Boys, og det var dette band, som var i Roskilde.

Og måske godt det samme, for Brian Wilson måtte for nylig aflyse en række koncerter i USA i denne måned på grund af helbredsproblemer, og hans seneste optrædener i Danmark fik ikke overvældende anmeldelser. Mike Love surfer derimod videre med The Beach Boys sammen med Bruce Johnston, der kom med i bandet i 1965. Deres turnéplan viser, at de nærmest giver koncerter hver dag frem til starten af september, så hvis man vil høre The Beach Boys' sange, er de nok det bedste bud lige nu.

Mike Love og Bruce Johnston var frontfigurerne ved aftenens koncert, men de fik god hjælp på vokalfronten af Scott Totten, Brian Eichenberger, John Cowsill og Christian Love - søn af Mike. Det var også nødvendigt, for de to ældre stranddrenges stemmer er ikke helt, hvad de har været, selv om de stadig er i stand til at ramme de høje toner. Lyden i Roskilde Kongrescenters Hal D var heller ikke optimal hele vejen igennem, men efter en lidt tung start kom der gang i både band og publikum, og efter to timers koncert var der masser af »Good Vibrations« og »Fun Fun Fun« i luften.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk