21. marts 2019
Lenette Simonsen er klar med den syvende halloween på Neptunvej i Jyllinge. Den kæmpe edderkop har hun fået af sin mand, og den skulle vises frem til Halloween. Foto: Per Christensen
gallery icon

Se billedserie

Lenette Simonsen er klar med den syvende halloween på Neptunvej i Jyllinge. Den kæmpe edderkop har hun fået af sin mand, og den skulle vises frem til Halloween. Foto: Per Christensen
Foto: Per Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se billeder og video: Lenette skruer op for halloween-uhyggen i sin forhave

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se billeder og video: Lenette skruer op for halloween-uhyggen i sin forhave
Roskilde - 11. oktober 2018 kl. 05:14
Af Katrine H. Kristensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det er noget af et syn, der venter en, når man træder ind i Lenette Simonsens carport på Neptunvej 24 i Jyllinge. En kæmpe edderkop med otte blinkede røde øjne er det første, man bliver mødt af.

- Den har jeg fået af min mand i gave, så den skulle naturligvis vises frem, siger Lenette Simonsen.

For syvende år i træk har hun nemlig pyntet familiens forhave op med uhyggelige halloween-ting. I år er temaet »Heksesabbat«, hvor hun vender tilbage til et mere traditionelt halloween-tema.

- Mine veninder og jeg skal holde fest lørdagen inden halloween, og der skal vi klæde os ud som hekse. Så tænkte jeg, at jeg ligeså godt kunne tage temaet til forhaven. I år vil jeg gerne vende tilbage til det mere traditionelle halloween med skeletter, hekse og edderkopper, siger Lenette Simonsen.

I forhold til de sidste par år har Lenette Simonsen i år valgt at bruge mere genbrug fra de forrige halloween-temaer.

- Jeg bruger mere genbrug fra forskellige halloween temaer, jeg tidligere har haft. Blandt andet har jeg genbrugt dukker, hekse og gravsten. Men jeg genbruger dem på en ny og anderledes måde, og prøver at give dem en ny placering i haven, siger Lenette Simonsen.

Lenettes forhave på Neptunvej er åben for alle hele oktober, og det er gratis at komme og se de mange uhyggelige ting. Det er dog nix pille med at røre de forskellige halloween-ting.

Læs mere i Dagbladet Roskilde.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk