18. juni 2019
Efter fire år og en måned blev Jyllingehallerne endelig indvidet lørdag formiddag. Den stod på taler og åbnet hus i hallerne. Her snakker halsinspektør Claus Larsen.  Foto: Hans Jørgen Johansen
gallery icon

Se billedserie

Efter fire år og en måned blev Jyllingehallerne endelig indvidet lørdag formiddag. Den stod på taler og åbnet hus i hallerne. Her snakker halsinspektør Claus Larsen. Foto: Hans Jørgen Johansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se billeder og video: Jyllingehallerne er endelig klar til brug

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se billeder og video: Jyllingehallerne er endelig klar til brug
Roskilde - 11. august 2018 kl. 20:30
Af Katrine H. Kristensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Så kom dagen. Jyllingehallerne står endelig klar, efter en voldsom brand ramte hallerne d. 9. juli 2014.

Alle siddepladser var fyldt op med lokale fra Jyllinge og Gundsømagle, da åbningen lørdag formiddag blev fejret med fælles morgenmad og taler fra bestyrelsesformand Lars Lindskov, borgmester Joy Mogensen, halinspektør Claus Larsen, byggeudvalgsformand Ole Gylling Hansen, arkitekt Nanna Vöge, entreprenør Svend Aage Christensen og formand for JGI Lene Lindberg Nielsen.

arrow Læs også: Smil hos Christina, Simone og Adjo: Foodaway er tilbage

Efterfølgende var der åbent hus og rundvisning, hvor de mange lokale fremmødte nysgerrigt spurgte ind til de nye haller.

Dagen i dag havde for lokalsamfundet i Jyllinge og Gundsømagle været længe ventet. En af de mange som havde set frem til dagen var Ole Gylling Hansen, der er formand for byggeudvalget af Jyllingehallerne.

- Det er en kæmpe forløsning, nu kan man slappe lidt af efter fire år. Det er virkelig en af de dage, man har gået og ventet på. Det har været en kæmpe opgave, og der er brugt mange kræfter, men nu er vi i mål. Vi mangler stadig at få lavet nogle ting, men det er i småtings afdelingen, siger Ole Gylling og fortsætter.

- Jeg er rigtig glad for at se, så mange lokale og kendte ansigter i dag. Vi glæder os over at vise de nye faciliter frem. Den gamle hal var bygget udelukkende for sport. Men i dag er der også tænkt det kulturelle indover. Der er taget mere højde for, at man også kan bruge hallen til andre ting, såsom koncerter og foredrag. Vi har også fået et nyt selskabslokale.

Læs meget mere om åbningen i mandagens avis.

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / ROSKILDE AVIS PAPERBOY
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 13. BREAKING-nyheder udsendes efter behov.
* skal udfyldes

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk