19. maj 2019
For andet år i træk blev Roskilde Horror holdt i forbindelse med halloween. Men for første gang fandt det sted på Roskilde Museum, der i år indgik i et nyt samarbejde.Foto: Per Christensen
gallery icon

Se billedserie

For andet år i træk blev Roskilde Horror holdt i forbindelse med halloween. Men for første gang fandt det sted på Roskilde Museum, der i år indgik i et nyt samarbejde.Foto: Per Christensen
Foto: Per Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se billeder: Frivillige skabte rædsel og gys på Roskilde Museum

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se billeder: Frivillige skabte rædsel og gys på Roskilde Museum
Roskilde - 01. november 2018 kl. 11:56
Af Katrine H. Kristensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Uhyggen spredte sig i Sankt Ols Stræde, hvor doktor Rabenstern havde skabt en dødbringende virus, der onsdag aften ramte Roskilde Museum.

arrow Læs også: Horrorforening indgår samarbejde med museum

For andet år i træk havde Roskilde Horror nemlig arrangeret en uhyggelig halloweenaften for de mange fremmødte gæster. I år blev det holdt på Roskilde Museum, som Roskilde Horror tidligere på året indgik samarbejde med.

- Efter succesen sidste år er Roskilde Horror blevet en officiel forening, hvor vi laver flere gysende aktiviteter fordelt over hele året og nu i samarbejde med Roskilde Museum. Vi kan nemlig mærke, at der virkelig er en interesse for horror og gys i Roskilde. Horror bliver en mere og mere populær genre. Det skaber en særlig samlingskraft, og borgerne har godt af at blive skræmt, siger Susan Jessen Spiele, der er bibliotekar hos Roskilde bibliotek.

Roskilde Horror havde onsdag aften solgt omkring 135 billetter. Udover de 75 frivillige, havde Roskilde Produktionsskole Base 4000 også hjulpet med kulisserne, og det var deres dramahold, som sørgede for at skræmme de besøgende.

- Temaet i år er, at en virus i Roskilde. Så Roskilde Museum er blevet inddraget som karantænestation for alle, der er smittet, hvor man skal ind og tjekkes. Der sker så noget, så du ryger den gale vej, hvor man skal gennem hospitalsstuen, og så slutter det nede i kælderen, hvor du har laboratoriet med den gale videnskabsmand, der har opfundet virussen, siger Susan Jessen Spiele.

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / ROSKILDE AVIS PAPERBOY
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 13. BREAKING-nyheder udsendes efter behov.
* skal udfyldes

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk