20. oktober 2021
Foran et historisk kort over det område, hvor Peder Syv Aftenskole har sit virke ses fra venstre (øverst): Susanne Mortensen (suppleant), Jette Tjørnelund (bestyrelsesmedlem), Anne Klein (aftenskoleleder) og Anne Lauridsen (suppleant). Nederst fra venstre ses: Mads Præstegaard (dirigent), Thomas Toft (bestyrelsesmedlem) og Hans Eiler Hammer (bestyrelsesmedlem). Jeppe Trolle (bestyrelsesmedlem), der har været med i arbejdsgruppen bag aftenskolen, havde sendt en fuldmagt til at stille op til bestyrelsesvalg, idet han var forhindret i at deltage på den stiftende generalforsamling.  Foto: Finn Rasmussen (bestyrelsesmedlem)
Foran et historisk kort over det område, hvor Peder Syv Aftenskole har sit virke ses fra venstre (øverst): Susanne Mortensen (suppleant), Jette Tjørnelund (bestyrelsesmedlem), Anne Klein (aftenskoleleder) og Anne Lauridsen (suppleant). Nederst fra venstre ses: Mads Præstegaard (dirigent), Thomas Toft (bestyrelsesmedlem) og Hans Eiler Hammer (bestyrelsesmedlem). Jeppe Trolle (bestyrelsesmedlem), der har været med i arbejdsgruppen bag aftenskolen, havde sendt en fuldmagt til at stille op til bestyrelsesvalg, idet han var forhindret i at deltage på den stiftende generalforsamling. Foto: Finn Rasmussen (bestyrelsesmedlem)
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Så er det sikkert: Viby får egen aftenskole

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Så er det sikkert: Viby får egen aftenskole
Opdateret 13. oktober 2021 kl. 09:26
Roskilde - 12. oktober 2021 kl. 15:48
Af Britt Nielsen

Mandag aften blev Peter Syv Aftenskole en realitet, da fem bestyrelsesmedlemmer og to suppleanter blev valgt til aftenskolens bestyrelse på den stiftende generalforsamling på Viby Bibliotek.

Bestyrelsen vil dog først konstituere sig søndag den 24. oktober med formand, næstformand og kasserer.

Anne Klein er i opstarten frivillig aftenskoleleder og ser frem til at udbyde kurser til forårssæsonen, som starter i slutningen af januar.

- Jeg har kontakt med 30 forskellige lærere, hvoraf nogle allerede har interesserede kursister, så jeg regner med, at vi udbyder et tocifret antal kurser, fortæller Anne Klein og oplyser, at aftenskolen slår kurser op i november - december med mulighed for tilmelding før årsskiftet.

- I den sydlige del af Roskilde Kommune kommer der forhåbentligt en del julegaver med et lokalt aftenskolekursus under juletræerne i år - og det er jo gaver, der får julen til at vare lige til påske, siger Anne Klein, som forleden mødte et ældre ægtepar, der fortalte, at de tidligere har gået til græsk.

- Så måske skal vi også have et græsk hold, siger Anne Klein.

Rejser du til udlandet i år?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk