11. december 2018
Fibias administrerende direktør Casper Holst-Christensen fortæller, at man har arbejdet på at gøre plads til andre gennem et år. Foto: Fibia
gallery icon

Se billedserie

Fibias administrerende direktør Casper Holst-Christensen fortæller, at man har arbejdet på at gøre plads til andre gennem et år. Foto: Fibia
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lang næse til Roskilde og Lejre: Resten af regionen får bredbånd

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lang næse til Roskilde og Lejre: Resten af regionen får bredbånd
Opdateret 12. oktober 2018 kl. 09:46
Roskilde - 11. oktober 2018 kl. 16:11
Af Tomas Revsbech
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det er ikke alle dele af Sjælland, hvor borgere og virksomheder kan se frem til at få glæde af elselskabet Seas-NVE's 3,4 milliarder store investering i bredbånd. Investeringen, der løber frem til 2023, er nemlig målrettet elselskabets 375.000 andelshavere.

Da store dele af borgerne i Lejre og Roskilde kommuner såvel som i dele af selve Slagelse, Korsør, Næstved og Vordingborg byer er organiseret i andre forsyningsselskaber, kan de ikke få del i milliard-investeringen.

- Det er rigtigt, at den investering er målrettet andelshaverne i Seas-NVE. Så der vil være enklaver, hvor folk er en del af andre forsyningsselskaber, siger direktør i Fibia, Casper Holst-Christensen til DAGBLADET og Sjællandske.

I Lejre Kommune har færre borgere således adgang til en lynhurtig internetforbindelse end i resten af Region Sjælland, der samlet set er den dårligst bredbåndsdækkede region i Danmark.

- Fibia er et kommercielt selskab, så hvis der er huller eller enklaver, hvor der er interesse, og det vil give mening for os at udrulle fiber, så er vi også interesserede, siger Casper Holst Christensen.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk