17. april 2021
Liv Rosenlund Krohn fra Roskilde Gymnasium er blandt de 48 matematik-talenter, der har kvalificeret til sig til vinderseminaret i Georg Mohr-konkurrencen, der også kaldes matematik-OL.
Liv Rosenlund Krohn fra Roskilde Gymnasium er blandt de 48 matematik-talenter, der har kvalificeret til sig til vinderseminaret i Georg Mohr-konkurrencen, der også kaldes matematik-OL.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Roskilde-elev videre til finale i matematik-OL

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Roskilde-elev videre til finale i matematik-OL
Roskilde - 16. februar 2021 kl. 06:33

Liv Rosenlund Krohn, som går i bioteknologi-studieretningen på Roskilde Gymnasieum, er blandt de 48 vindere af Georg Mohr-konkurrencen i Danmark, også kaldet Matematik OL, som har kvalificeret sig til vinderseminaret. 16 elever fra Roskilde Gymnasium deltog i anden runde af konkurrencen, men det var kun Liv Rosenlund Krohn, som gik videre.

arrow Læs også: Gymnasium bevarer sit science-certifikat

Cirka 15.000-20.000 gymnasieelever og enkelte grundskoleelever deltog i første runde af Georg Mohr-Konkurrencen i november. Af dem gik 872 elever videre til den anden runde af konkurrencen, som foregik i januar. I år blev 48 matematik-talenter udråbt som vindere, og der blev derudover givet 18 wildcards til det virtuelle vinderseminar, som foregår fra den 27. februar til 2. marts.

På vinderseminaret har Liv Rosenlund Krohn mulighed for at kvalificere sig til yderligere matematikkonkurrencer - først den Nordiske Matematikkonkurrence, der holdes den 16. april i alle de nordiske lande, og siden den Internationale Matematikolympiade, som holdes i Skt. Petersborg i juli, og holdkonkurrencen BalticWay som holdes i Island i november.

arrow Frida blev nummer tre i filosofi-finalen
02. juni 2020 kl. 16:44 Opdateret: kl. 13:22
Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk