5. juni 2020
Roskilde Festival 2020 har i dag meldt udsolgt af partout-billetter. Foto: Jens Wollesen
Roskilde Festival 2020 har i dag meldt udsolgt af partout-billetter. Foto: Jens Wollesen
Foto: Jens Wollesen SJ-MEDIER
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Roskilde Festival udsolgt: Det er helt ekstremt tidligt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Roskilde Festival udsolgt: Det er helt ekstremt tidligt
Opdateret 02. marts 2020 kl. 10:55
Roskilde - 02. marts 2020 kl. 10:46
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Alle 80.000 partoutbilletter til den 50. udgave af Roskilde Festival er nu solgt. Det er det hurtigste billetsalg i festivalens historie. Et begrænset antal endagsbilletter er fortsat i salg til onsdag, torsdag, fredag og lørdag.

arrow Læs også: 20.000 i kø til 12.000 billetter: Roskilde Festival 2021 kan blive udsolgt i dag

Der har været rekordstor efterspørgsel på at deltage i Roskilde Festival nummer 50 til sommer, og partoutbilletterne er udsolgt tidligere end nogensinde før.

Hidtil var rekordåret 1996. Dengang var alle billetter solgt den 29. april. I år kan Roskilde Festival så melde udsolgt knap to måneder tidligere.

Det betyder, at 80.000 musikelskere nu har sikret sig billet til den otte dage lange festivaloplevelse og koncerter med stjerner som Taylor Swift, Kendrick Lamar, FKA Twigs og Tyler, The Creator og Faith No More.

- Det er fantastisk, at vi igen kan melde udsolgt til Roskilde Festival - og endda rekordhurtigt forud for nummer 50. 80.000 deltagere har valgt den fulde oplevelse med musik, kunst, aktivisme og fællesskab gennem otte dage til, og det betyder, at vi efter al forventning kan donere et millionbeløb til gode formål efter festivalen, siger Roskilde Festivals talskvinde Christina Bilde.

Men det er fortsat muligt at opleve stemningen på festivalpladsen, hvis man sikrer sig en endagsbillet til dagene onsdag, torsdag, fredag eller lørdag. Efterspørgslen på endagsbilletter er også stor og derfor forventes en helt udsolgt festival i år.

Endagsbilletter koster 1100 kroner (plus gebyr).

Når Roskilde Festival er udsolgt, sælges der ofte billetter fra uofficielle steder som Viagogo - og ofte til overpriser. Hvis billetter stjæles eller mistes, kan billetnumrene gøres ugyldige. På denne måde kan svindlere forsøge at sælge billetter, som i virkeligheden er ugyldige.

Roskilde Festival kan ikke tjekke, om billetter, der er købt andre steder end hos officielle salgssteder, er gyldige. I stedet opfordres interesserede til at købe eller sælge udsolgte billetkategorier via ventelisten på festivalens hjemmeside

arrow Roskilde Festival ude i sin anden store krise
07. april 2020 kl. 12:43 Opdateret: kl. 12:35
Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk