4. august 2021
Foreningen Roskilde Festival har finansieret og opført Domen, der er Musicons nye forsamlingssted. Foto: Lars Ahn Pedersen
Foreningen Roskilde Festival har finansieret og opført Domen, der er Musicons nye forsamlingssted. Foto: Lars Ahn Pedersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Roskilde Festival står bag nyt forsamlingssted

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Roskilde Festival står bag nyt forsamlingssted
Roskilde - 15. juli 2021 kl. 18:28

En ni meter høj glasbeklædt kuppel er Musicons nye forsamlingssted. Den kuppelformede bygning har fået navnet Domen og kan findes lige bag Roskilde Festival Højskole i den vestlige ende af Musicon og ved siden af Formhuset og Kunstsmedjen.

arrow Læs også: Stor interesse for at bruge nyt mødested

Domen kan rumme op til 150 mennesker og giver Roskildes kreative foreninger og kulturaktører et fysisk mødested, hvor man året rundt kan samles til udstillinger, performances, musik eller debatter.

Domen er udviklet og finansieret af Foreningen Roskilde Festival og opsat på Musicon af festivalens frivillige byggehold. Den skulle oprindeligt have været indviet sidste år i forbindelse med den nu udskudte Roskilde Festival nummer 50, så i stedet fandt indvielsen sted i weekenden den 3.-4. juli, hvor Museet for Samtidskunst inviterede til mini-kunstfestivalen »Bobler Live!«, der havde Domen som base.

Vil du gerne arbejde mere hjemmefra?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk