11. maj 2021
Roskilde Festival er ikke klar til løfte sløret for, hvilke alternative begivendheder der kan komme på tale til sommer. Her er det en koncert i Roskilde Domkirke med Julia Holter i 2019. Foto: Thomas Olsen
Roskilde Festival er ikke klar til løfte sløret for, hvilke alternative begivendheder der kan komme på tale til sommer. Her er det en koncert i Roskilde Domkirke med Julia Holter i 2019. Foto: Thomas Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Roskilde Festival pønser på andre tiltag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Roskilde Festival pønser på andre tiltag
Opdateret 27. april 2021 kl. 12:30
Roskilde - 27. april 2021 kl. 12:21
Af Kristian Jørgensen Mens alt tyder på en sommer uden 130.000 mennesker på Roskilde Festival, gør festivalorganisationen, hvad de kan for at tjen

Det kan være andre typer begivenheder i løbet af sommeren. Trods alt giver anbefalingerne plads til en del mere, end man kunne sidste år.

arrow Læs også: Festival fortsætter

- Det der er svært for os og vores branche er, at der ikke er tale om en genåbning, men en de facto nedlukning af det, der er i gang med at blive planlagt nu. Det betyder ikke, at vi ikke kan forsøge at udkomme på andre måder, siger festivaldirektør Signe Lopdrup.

Det kræver svar

Den mulighed gør det ikke mindre påtrængende med en politisk behandling af de anbefalinger, en ekspertgruppe er kommet med.

Hvis ikke der kommer nogle klare rammer snart, er det ikke muligt for festivalen at planlægge noget.

- Det er den helt overordnede udfordring for os som livearrangører, at det kræver planlægning, og det er ikke så foreneligt med pandemiens natur, hvor vi ikke ved, hvor vi står, når vi kigger ud i fremtiden. Det er det dilemma, vi har stået i rigtig længe, og trækker det ud med fastlæggelsen af rammerne for sommeren, kan vi ikke en gang planlægge alternative måder at udkomme på, siger festivaldirektøren, der endnu ikke kan sige mere om, hvad der er på tegnebrættet.

Kun at det ikke bliver en erstatning for Roskilde Festival, men noget andet.

arrow Disse festivaler aflyser
04. maj 2021 kl. 10:15 Opdateret: kl. 12:35
arrow Skæbnedag for Kalundborg Rock'er: Det kan blive dødsstødet
04. maj 2021 kl. 09:53 Opdateret: kl. 10:17
arrow Ny aftale skaber usikkerhed for lokal festival
04. maj 2021 kl. 09:46 Opdateret: kl. 09:47
Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk