27. januar 2021
Til sommerens Roskilde Festival flytter bycenter West, som ses her i forgrunden, sammen med Rising-scenen til en placering i den nordlige ende af camping West. Foto: SH Luftfoto/Roskilde Festival
Til sommerens Roskilde Festival flytter bycenter West, som ses her i forgrunden, sammen med Rising-scenen til en placering i den nordlige ende af camping West. Foto: SH Luftfoto/Roskilde Festival
Foto: Stiig Hougesen/SH Luftfoto / Stiig Hougesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Roskilde Festival flytter scene

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Roskilde Festival flytter scene
Roskilde - 06. januar 2018 kl. 08:34
Af Lars Kimer

Når det igen bliver sommer, og festivalpladsen fyldes af festglade og forventningsfulde festivaldeltagere, så vil de opleve en stor ændring ude på selve campingpladsen.

arrow Læs også: Roskilde Festival opruster: Kun toiletter med træk og slip

En af scenerne på campingpladsen vil have holdt flyttedag. Det drejer sig om den scene, som bærer navnet Rising. Scenen har i nogle år ligget midt i det handelsområde, som deltagerne kender som bycenter West.

Men også bycenteret vil være flyttet.

- Vi ved, at der skal graves grus på en del af camping West - syd for vindmøllen - i løbet af 2019. I år kunne vi derfor have nøjes med at rykke bycenter West og Rising-scenen en lille smule. Men i stedet for de kommende år at skulle lave små ændringer, så har vi taget konsekvensen og flyttet rundt, så vi ved, at bycenteret kan ligge der, hvor vi nu placerer det i årene fremover, siger Henrik Bondo, direktør i arealdivisionen hos Roskilde Festival.

Bycenter West og Rising flyttes nordpå og bliver placeret i området oppe i enden mod Holbækmotorvejen.

- Vi flytter både det, der er kendt som Street City med skaterparken og vores Game City, og så placerer vi bycenteret og scenen i det område, siger Henrik Bondo.

Aftalepartier holder fast i, at biler skal kunne konfiskeres ved farlig kørsel - uanset om føreren ejer bilen. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk