2. august 2021
Roskilde Festival er udskudt til 2022.
gallery icon

Se billedserie

Roskilde Festival er udskudt til 2022.
Foto: Jan Partoft
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Roskilde Festival aflyser: Nu sker der dette her

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Roskilde Festival aflyser: Nu sker der dette her
Roskilde - 04. maj 2021 kl. 08:42
Af Lars Ahn Pedersen

Nu er det sikkert og vist. Der bliver heller ingen Roskilde Festival i år. Forbuddet mod at gennemføre store arrangementer til sommer har fået Roskilde Festival til at udskyde årets festival til 2022, meddeler festivalen i en pressemeddelelse.

arrow Læs også: Hård kamp om billetterne til Roskilde Festival 2022

- Aflysningen er jo desværre ikke helt uventet for os. Men det er meget ulykkeligt, og vi er knuste over, at vi ikke får mulighed for at samles igen på vores festival og bidrage til at genskabe de fællesskaber, som corona-krisen har ødelagt for landets unge. Det er der brug for nu. Aflysningen er meget alvorlig for vores forening og et hårdt stød for kulturens vækstlag og den værdikæde, der er med til at skabe festivalen, siger Signe Lopdrup, Roskilde Festivals administrerende direktør.

Har man købt billet til den udsolgte festival i 2021, kan man overføre den til 2022. Ønsker man ikke at overføre sin billet, vil man kunne få den refunderet. De præcise omstændigheder for overførsel og refusion vil være klar snarest muligt, meddeler festivalen.

- Det vil være en uvurderlig og afgørende hjælp for os, at billetkøbere overfører deres billet til 2022. Vi har oplevet en kæmpe opbakning fra billetkøberne gennem hele corona-tiden. Deres fortsatte støtte til os og andre aflyste arrangører er præcist det, som skal føre os igennem krisen. På den måde kan vi igen samles til Roskilde Festival på den anden side, siger Signe Lopdrup.

Sommerens festivaler er sikret kompensation for deres tab. Den økonomiske hjælp er afgørende for Roskilde Festival, da den er baseret på en almennyttig foreningsmodel, hvor alt overskud doneres til velgørende arbejde for børn og unge.

arrow Roskildes nye festival udvider i en ruf
01. juni 2021 kl. 13:45 Opdateret: kl. 13:29
arrow Festival aflyser efter »rekord i restriktiv politik«
04. maj 2021 kl. 12:28 Opdateret: kl. 12:35
De olympiske lege i Tokyo er igang. Hvor meget OL-guld regner du med vil blive uddelt til de danske atleter?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk