18. januar 2019
Retten i Roskilde. Foto: Hans-Jørgen Johansen
Retten i Roskilde. Foto: Hans-Jørgen Johansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Røver: »Jeg er ked af, jeg skal bede om pengene

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Røver: »Jeg er ked af, jeg skal bede om pengene
Roskilde - 20. april 2018 kl. 19:33
Af Steen Østbjerg
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der gik ikke lang tid, fra en 22-årig mand fra Kirke Saaby havde begået røveri i Netto i Svogerslev, til han var blevet fanget af politiet. Helt præcis 25 minutter fik han på fri fod, inden han var anholdt.

arrow Læs også: Kanylerøveren fra Netto: Fængslet og udvist

Det var søndag den 15. januar ved 22-tiden, han dukkede op i forretningen, pegede med en foldekniv på ekspedienten og sagde »Jeg er ked af, jeg skal bede om pengene.« Så fik han 3865 kroner udleveret, hvorefter han løb ud, men han nåede ikke langt, idet politiet fandt ham, da han forgæves prøvede at skjule sig i en villahave ikke langt derfra, hvor en af Netto-medarbejderne havde set ham springe ind.

Der gik heller ikke lang tid, inden der kunne sættes punktum for det retslige efterspil. Den 22-årige tilstod nemlig røveriet og erkendte også at have været i besiddelse af en kniv. Han så heller ingen grund til at nægte, at han havde solgt både hash og kokain fra sin bopæl, for det fandt politiet nemlig ud af, da de ransagede hans bopæl efter anholdelsen. Derfor kunne sagen afvikles som en tilståelsessag uden afhøring af vidner.

Straffen blev fastsat til 10 måneders fængsel, og set i lyset af forholdenes grovhed fandt retten ikke grundlag for at gøre straffen betinget. Selv om den 22-årige har siddet varetægtsfængslet siden røveriet er der således stadig en ikke ubetydelig straf, der skal afsones, før straffen er udstået.

arrow 17 røverier: Se listen her
07. februar 2018 kl. 12:10 Opdateret: kl. 12:10
arrow Røvede Netto - anholdt på 25 minutter
16. januar 2018 kl. 09:22 Opdateret: kl. 09:41

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk