19. august 2019
En halv meter vand dækkede tirsdag Rita Pedersen have i Gadstrup. Hele seks gange har hun været udsat for, at massiv regn har oversvømmet hendes have.
gallery icon

Se billedserie

En halv meter vand dækkede tirsdag Rita Pedersen have i Gadstrup. Hele seks gange har hun været udsat for, at massiv regn har oversvømmet hendes have.
Foto: Helle Eriksen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ritas have drukner i vand

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ritas have drukner i vand
Opdateret 21. august 2010 kl. 07:57
Roskilde - 19. august 2010 kl. 08:09
Af Helle Eriksen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk
Roskilde: En halv meter vand dækkede tirsdag Rita Pedersen have i Gadstrup. Hele seks gange har hun været udsat for, at massiv regn har oversvømmet hendes have.

- Det er da lige før, man mister tålmodigheden, men jeg er jo glad for at være her, og hvor skulle jeg flytte hen? For tre år siden sagde jeg fandeme nej, nu gider jeg ikke holde haven mere, for den bliver alligevel ødelagt igen. Men kommunen sagde til mig, at var der blevet renset godt op, så jeg havde forestillet mig, at det var slut nu, siger Rita Pedersen til DAGBLADET Roskilde.
arrow Læs også: Næsten syv millioner: Nu sikres Gadstrup Erhvervspark

Hun havde kun været væk i tre timer af tirsdag formiddag, men da 71-årige Rita Pedersen vendte hjem til huset på Egevej, mødte der hende et vådt syn. Hele haven stod under 50 centimeter vand.

I 2007 oplevede Rita Pedersen også, at vand dækkede græsset, og det var kun lige på et hængende hår, at det ikke også nåede ind i gange, stue og køkken. Dengang lå der 80 centimeter vand i kælderen, og det lå truende og skvulpede ved det øverste trappetrin. Nu har hun igen udsigt til vand, der fosser ind i kælderen, og potter og vandkande flyder rundt i haven, der er omdannet til en sø, og hun må igen igennem rumlen med forsikring, rengøring og med at få haven tør.
arrow - Træerne spejlede sig i græsplænen
17. januar 2011 kl. 12:10 Opdateret: kl. 18:40
arrow Det skulle have været slut med oversvømmelser...
19. august 2010 kl. 13:47 Opdateret: kl. 07:57
Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / ROSKILDE AVIS PAPERBOY
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 13. BREAKING-nyheder udsendes efter behov.
* skal udfyldes

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk