23. januar 2021
Peder Blak er blevet ikendt en treårig konkurskarantæne efter konkursen med Mary's i Roskilde og Dansebaren i København.
Peder Blak er blevet ikendt en treårig konkurskarantæne efter konkursen med Mary's i Roskilde og Dansebaren i København.
Foto: Bjørn Armbjørn
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Restauratør flyttede millioner før diskotek-konkurs

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Restauratør flyttede millioner før diskotek-konkurs
Opdateret 15. november 2019 kl. 13:01
Roskilde - 11. juni 2015 kl. 12:47
Af Steen Østbjerg

Kort før konkursen med Handelsselskabet 11/2 Aps, der bl.a. drev diskotek Mary's i Støden, blev der tilsyneladende overført værdier for over tre millioner kroner til The Old Irish Pub Sjælland Aps, der lige som det konkursramte selskab ejes af Roskilde-brødrene Kristian og Peder Blak.

arrow Læs også: Brødre puster nyt liv i legendarisk kro

Trods gentagne henvendelser er det ikke lykkedes konkursboets kurator at skaffe dokumentation for overførslen af aktiver, for bogføringen var så mangelfuld, at det konkursramte selskabs revisor sagde fra og meddelte Erhvervsstyrelsen, at han ikke havde tillid til selskabets ledelse og ikke længere ville medvirke.

Imens kreditorerne er ved at rejse civile sager for at få deres tilgodehavender tilbage, har Skifteretten ikendt Peder Blak, der var direktør i Handelsselskabet 11/2 Aps, konkurskarantæne, der forhindrer ham i at lede virksomheder i tre år. Selv siger Peder Blak til DAGBLADET, at kendelsen er uden betydning.

Hvorvidt der også bliver rejst en straffesag i kølvandet på transaktionerne forud for Handelsselskabet 11/2 Aps' konkurs i februar 2014, er endnu uvist.

Læs mere i DAGBLADET Roskilde.

arrow Roskilde-brødre er blevet landets pubkonger
13. september 2017 kl. 12:57 Opdateret: kl. 11:11
Er det en god idé at indføre bøde eller straf, hvis man ikke vil gå i isolation efter en udlandsrejse?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk