18. oktober 2019
Omkring 450 mennesker dukkede op til borgermødet om Svogerslevs udvikling. Det meste af tiden gik snakken ved bordene, men kommunen skulle også lige udstikke rammerne og samle op. Foto: Mie Neel
gallery icon

Se billedserie

Omkring 450 mennesker dukkede op til borgermødet om Svogerslevs udvikling. Det meste af tiden gik snakken ved bordene, men kommunen skulle også lige udstikke rammerne og samle op. Foto: Mie Neel
Foto: Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Rekord-borgermøde satte skub i fremtidsplaner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Rekord-borgermøde satte skub i fremtidsplaner
Roskilde - 01. februar 2019 kl. 11:38
Af Kristian Jørgensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

- Hvor er I seje. I har suverænt slået rekorden for det største borgermøde. Normalt skal der altså en større katastrofe til for at trække så mange folk af huse.

Ordene kommer fra borgmester Joy Mogensen, mens hun skuer over de 450 mennesker, som er stimlet sammen til borgmøde i Lynghøjhallen torsdag aften. Og nej, de er ikke synderligt oprørte, men vil bare gerne diskutere Svogerslevs fremtid og være med til at præge, hvordan byen skal udvikle sig inden for rammerne af en ny helhedsplan, som kommunen brygger på.

Med så mange fremmødte bliver der ikke diskuteret i plenum. Snakken foregår ved bordene, hvor fremtidens bymidte, boligudvikling, trafik, kultur, erhverv og grønne områder bliver vendt og drejet.

Især seniorboliger er det store samtaleemne. Svogerslev har mange borgere i pensionsalderen, som sidder i deres parcelhus og gerne vil over i noget ældrevenligt, men det findes der bare alt for lidt af i byen. Det gør det svært for børnefamilier at få foden indenfor.

Læs mere i DAGBLADET Roskilde fredag den 1. februar. Du kan købe adgang til at læse dagens avis på linket her:

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / ROSKILDE AVIS
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 13. BREAKING-nyheder udsendes efter behov.
* skal udfyldes

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk