21. september 2020
Foto: Sarah Marie Winther
Foto: Sarah Marie Winther
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Rambuktyve efterlod tyvekoster i bilen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Rambuktyve efterlod tyvekoster i bilen
Opdateret 25. marts 2020 kl. 17:54
Roskilde - 25. marts 2020 kl. 13:48
Af Steen Østbjerg
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det gik stærkt, rigtig stærkt, da ukendte gerningsmænd natten til tirsdag begik rambuktyveri i Licotronic i Møllehaven - så travlt, at tyvene endte med at efterlade alt, hvad de havde stjålet.

arrow Læs også: Rambuktyve kørte rugbrød gennem gitterport

Som omtalt i gårsdagens avis blev tyvene, der kørte i to Mercedeser og en stjålet VW Transporter, forfulgt af Licotronics ejer fra Møllehaven og hele vejen ind mod København.

Undervejs fik også politiet kontakt til tyvene. Mercedeserne slap væk, men folkevognsrugbrødet blev efterladt i Hvidovre, og i første omgang var det opfattelsen, at varebilen var tom, da betjentene fandt den.

Det viser sig imidlertid ikke at være tilfældet. I politiets rapport, som stadig var ganske frisk, da tirsdagsavisen gik i trykken, er nu tilføjet, at alle de ting, der blev stjålet fra elektronikvirksomheden i Jyllinge, rent faktisk befandt sig i bilen.

Tyvene, der kørte bilen, har ganske enkelt smidt bilen og taget benene på nakken.

Politiet har også kunnet konstatere, at de stjålne varer ikke repræsenterede nogen svimlende værdi. Det var papkasser der indeholdt lavværdiprodukter, samt produkter, der var defekte eller indleveret til service.

Bilen bliver gennemgået minutiøst for spor. Resultatet af den tekniske undersøgelse kendes endnu ikke, og gerningsmændene er fortsat ikke fundet.

Er du klar til at bære mundbind, når du skal handle ind?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk