28. marts 2020
Jeppe Fransson fra Roskilde er blevet folketingskandidat for Radikale Venstre i Sundbyvesterkredsen i København. Foto: Jens Wollesen
gallery icon

Se billedserie

Jeppe Fransson fra Roskilde er blevet folketingskandidat for Radikale Venstre i Sundbyvesterkredsen i København. Foto: Jens Wollesen
Foto: Jens Wollesen SJ-MEDIER
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Radikal fra Roskilde folketingskandidat i København

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Radikal fra Roskilde folketingskandidat i København
Roskilde - 18. maj 2017 kl. 13:22
Af Lars Ahn Pedersen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Han er født og opvokset i Roskilde og stiller op for Radikale Venstre til kommunalvalget i Roskilde Kommune, men Jeppe Fransson er også lige blevet valgt som folketingskandidat for Radikale Venstre i Københavns Storkreds.

Det skete på Hovedstadens Radikale Venstres årsmøde, hvor Jeppe Fransson fik Sundbyvesterkredsen - eller Amager Vest, som den hedder i folkemunde.

- Jeg er meget stolt af den tillid, som de radikale medlemmer i hovedstaden har vist mig. Kandidaterne i København har mange forskellige mærkesager, for eksempel klima, iværksætteri eller udlændingepolitik. Jeg tror, at jeg kan bringe en ny mærkesag ind i feltet af radikale kandidater, siger Jeppe Fransson, som er uddannet socialrådgiver og har en kandidatgrad i socialt arbejde.

Folketingskandidaturet ændrer dog ikke ved, at efterårets kommunalvalg kommer i første række.

- Mit hovedfokus er stadigvæk at sikre Radikale Venstre det andet mandat i byrådet. Roskilde har et stort radikalt potentiale. Det så vi til skolevalget, siger Jeppe Fransson, der er opstillet som nummer to på Radikale Venstres liste til kommunalvalget.

Ved skolevalget, der var for 8., 9. og 10. klasser i hele landet, blev Radikale Venstre/Radikal Ungdom det største parti blandt de unge i Roskilde Kommune.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk