15. juli 2020
I januar skrev DAGBLADET om racertalentet Benjamin Frislund fra Ågerup. Han skal i næste sæson køre i TA2-serien, der er afløseren for DTC, selv om han kun er 16 år. Foto: Jens Wollesen
gallery icon

Se billedserie

I januar skrev DAGBLADET om racertalentet Benjamin Frislund fra Ågerup. Han skal i næste sæson køre i TA2-serien, der er afløseren for DTC, selv om han kun er 16 år. Foto: Jens Wollesen
Foto: Jens Wollesen SJ-MEDIER
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Racertalent skal prøve kræfter med de voksne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Racertalent skal prøve kræfter med de voksne
Roskilde - 15. oktober 2019 kl. 15:48
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det 16-årige racertalent Benjamin Frislund fra Ågerup skal i den kommende 2020-sæson i en alder sidde bag rattet i en 5.7 liters V8 med 500 HK. Det gør ham efter alt at dømme til den yngste, der nogensinde har kørt i en DTC-racer.

arrow Læs også: Hør 15-årig racerkører: Stortalent har øjnene på Le Mans

DTC-serien har i mange år været rugekasse for adskillige danske Le Mans kørere, men stopper i sin nuværende form. Til næste år genopstår den i en skandinavisk serie, TA2, og det er den, som Benjamin Frislund skal prøve kræfter med. Det er planen, at der skal køres ni weekender, med henholdsvis tre løb i Danmark, tre i Sverige og tre i Finland.

Benjamin Frislund skal køre i Ronnie Bremers Chevrolet Camaro, men stadig under teamet Frislund Racing, som får tilgang af flere nye ansigter. Blandt dem er chefmekaniker Frederik Sander Jensen, som i mange år har været mekaniker for Jan Magnussen.

Benjamin Frislund blev for nylig samlet vinder af den svenske udgave af Aquila Synergy Cup, og med sejren fulgte en testkøredag i en Formel 4-racer. I den danske udgave blev han samlet nummer tre.

Veganerpartiet stiller krav om, at der skal indføres vegetar/vegansk mad i institutioner. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk