4. august 2021
En efterladt kuffert ved rådhuset i Roskilde førte til, at både politi og forsvarets sprængningstjeneste blev tilkaldt. Foto: Kim Rasmussen
En efterladt kuffert ved rådhuset i Roskilde førte til, at både politi og forsvarets sprængningstjeneste blev tilkaldt. Foto: Kim Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Rådhus spærret af på grund af forkert placeret kuffert

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Rådhus spærret af på grund af forkert placeret kuffert
Roskilde - 20. juli 2021 kl. 10:26

Området omkring rådhuset i Roskilde var mandag eftermiddag spærret af i lidt over en time på grund af en efterladt kuffert.

Kufferten blev fundet foran bygningen med en seddel med en meget kortfattet oplysning om, hvem modtageren af kufferten kunne være. Da ingen medarbejder på rådhuset umiddelbart kendte noget til kufferten, blev der ringet til politiet klokken 15.12, og ordensmagten valgte af sikkerhedsmæssige årsager at spærre området foran rådhuset af. Forsvarets sprængningstjeneste blev orienteret, ligesom politiet rekvirerede sprængstofhunde til stedet.

Der blev dog ikke umiddelbart brug for de tilkaldte specialstyrker, idet politiet i ventetiden fandt ud af, at en medarbejder på rådhuset havde en aftale med en klient om, at en kuffert med indhold skulle afleveres ved rådhuset. Aftalen var blot ikke blevet fulgt helt, så kufferten var stillet det forkerte sted.

Ejeren af kufferten blev identificeret og kom til stedet, så hun kunne åbne den og bevise, at den kun indeholdt ufarlige genstande i form af beklædningsgenstande med videre.

Omkring klokken 16.30 kunne politiet ophæve afspærringen af området, og ingen blev sigtet for noget i anledning af anmeldelsen.

Vil du gerne arbejde mere hjemmefra?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk