27. september 2021
presse-fotos.dk
presse-fotos.dk
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Psykiatrisk patient gik amok: Skal nu afhøres

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Psykiatrisk patient gik amok: Skal nu afhøres
Roskilde - 27. juli 2021 kl. 18:56
Af Lars Kimer

En patient på Region Hovedstadens Psykiatrisk Center Sct. Hans i Roskilde gik mandag aften til angreb på en mandlig plejer på centerets retspsykiatriske afdeling. Episoden førte til, at personalet slog alarm klokken 21.24, og både politi og ambulancer hastede til stedet.

De første meldinger gik på, at også flere ansatte var kommet til skade under episoden. Her til morgen står det klart, at to medarbejdere har fået, hvad politiet kalder, lettere personskader. Resten af personalet er sluppet relativt billigt.

- Patienten overfaldt en plejer med de bare næver. Der blev ikke anvendt nogen former for våben. Andet personale ilede til, og en enkelt anden fik derfor også skader, siger kommunikationsmedarbejder Martin Bjerregaard fra Midt- og Vestsjællands Politi.

Personalet havde fået den 30-årige patient pacificeret, inden politiet ankom. I den forbindelse fik den 30-årige mand hjertestop, hvilket førte til, at han, efter at personalet havde genoplivet ham, blev kørt til Sjællands Universitetshospital, Roskilde, hvor han fortsat er indlagt.

Den 30-årig bliver nu sigtet for vold mod personer i offentlig tjeneste, og politiet skal i gang med at afhøre både den 30-årige og personalet.

- Det er helt normal procedurer. Der er jo begået et voldeligt overfald underordnet at voldsmanden er psykisk syg, siger Martin Bjerregaard.

Stemmer du til kommunalvalget i år?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk