26. april 2019
Sundheds- og omsorgsudvalgets formand Morten Gjerskov (S) overrakte Frivilligprisen for 2018 til en overrasket, men glad formand for Roskilde Ældre Mortion, Ole Rasmussen (th).
Sundheds- og omsorgsudvalgets formand Morten Gjerskov (S) overrakte Frivilligprisen for 2018 til en overrasket, men glad formand for Roskilde Ældre Mortion, Ole Rasmussen (th).
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Prismodtager kan ikke lade være

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Prismodtager kan ikke lade være
Roskilde - 11. januar 2019 kl. 17:39
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Årets første bestyrelsesmøde blev en anderledes oplevelse for Roskilde Ældre Motions formand Ole Rasmussen, der pludselig blev afbrudt midt i det hele, fordi han er årets modtager af Roskilde Kommunes frivilligpris.

arrow Læs også: Roskilde Ældre Motion havde fokus på mænds sundhed

Det er syvende gang, at prisen bliver uddelt, og med den følger 5000 kroner, men det er nu ikke det, der driver værket for Ole Rasmussen, som også er tidligere formand for Roskilde Idræts Union.

- Jeg kan ikke lade være! Og jeg tror, det hænger sammen med, at min gamle far selv var aktiv som frivillig. Jeg lyttede meget til, hvad han og de andre frivillige foretog sig, hvad de informerede hinanden om, hvordan de bakkede op om og hjalp hinanden. Så på den måde tror jeg, at min fars glæde ved frivilligt arbejde smittede af på mig, siger han.

Roskilde Ældre Motion har eksisteret siden 1991, og i de senere år er medlemstallet tordnet i vejret, og det samme er aktivitetsniveauet. Ved årsskiftet havde foreningen 2662 medlemmer, som alle er over 60 år, og der er 28 aktiviteter på programmet, deriblandt selvforsvar, styrketræning og stavgang.

- Kernen i Roskilde Ældre Motion er selvfølgelig, som navnet antyder, motion. Men det sociale samvær i form af en god snak eller en kop kaffe er af mindst lige så stor betydning. Og det er I også gode til. Dit engagement i Roskilde Ældre Motion, Ole, er et glimrende eksempel på, at den frivillige indsats gør en forskel. For byen og kommunen. For borgerne, sagde formand for sundheds- og omsorgsudvalget Morten Gjerskov (S) i sin tale til Ole Rasmussen.

arrow Overraskelse gjorde Natteravnenes nytårskur ekstra festlig
16. januar 2018 kl. 17:47 Opdateret: kl. 12:10
arrow Mette Frederiksen hentede inspiration i Roskilde Ældre Motion
06. oktober 2017 kl. 12:00 Opdateret: kl. 12:00
arrow Glad nørd hædret med pris
24. november 2016 kl. 13:01 Opdateret: kl. 11:56
Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / ROSKILDE AVIS PAPERBOY
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 13. BREAKING-nyheder udsendes efter behov.
* skal udfyldes

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk