31. maj 2020
I januar sidste år var der risiko for oversvømmelse på Fasanvænget hele tre gange. Nu er der igen bigbags på vejen, men indtil videre ser det ikke ud til, at vandet vil stige så højt, at det når op i de lavestliggende haver i Jyllinge Nordmark.
I januar sidste år var der risiko for oversvømmelse på Fasanvænget hele tre gange. Nu er der igen bigbags på vejen, men indtil videre ser det ikke ud til, at vandet vil stige så højt, at det når op i de lavestliggende haver i Jyllinge Nordmark.
Foto: Lars Kimer
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Politiet iværksætter forebyggende foranstaltninger mod forhøjet vandstand

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Politiet iværksætter forebyggende foranstaltninger mod forhøjet vandstand
Roskilde - 10. februar 2020 kl. 15:45
Af Christina Ledertoug
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Den Lokale Beredsskabsstab for Midt- og Vestsjællands Politikreds har ved et møde mandag eftermiddag drøftet status for beredskabsmyndighedernes forberedelser til den forhøjede vandstand i Roskilde Fjord og Isefjorden.

arrow Læs også: Nordmarken slap med skrækken

Det skriver Midt- og Vestsjællands Politi i en pressemeddelelse.

Den Lokale Beredskabsstab har mandag eftermiddag kl. 14.00 fulgt op på beredskabsmyndighedernes forberedelser til håndteringen af vandstandsstigningen i bl.a. Roskilde Fjord og Isefjorden.

Det er indtrykket, at myndighederne er rigtig godt forberedte på eventuelle udfordringer, ligesom man fortsat følger vejrsituationen nøje.

Beredskabsmyndighederne i Midt- og Vestsjællands politikreds har i forbindelse med en mulig vandstandsstigning og vejrsituationen været i tæt kontakt for at tilrettelægge og koordinere indsatsen, hvis vandet begynder at stige til et niveau, der kan skabe udfordringer for borgerne.

Myndighederne har diskuteret og forberedt en række forskellige forebyggende tiltag i de af politikredsens kommuner, der kan blive berørt af vandstandsstigninger.

Den Lokale Beredskabsstab opfordrer borgerne til at følge varslingerne om den forhøjede vandstand på DMIs hjemmeside www.dmi.dk.

arrow Sandsække på vej til Jyllinge
10. februar 2020 kl. 09:14 Opdateret: kl. 09:35
Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk