2. juli 2020
Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Politiet fandt narko og våben

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Politiet fandt narko og våben
Roskilde - 22. november 2019 kl. 12:05
Af Anders Petri
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Nogle beboere i Roskildes sydvestlige del, som var mistænkt for at opbevare narko, fik torsdag besøg af politiet. To adresser blev ransaget, og politiet fandt ikke kun en større mængde narko, men også våben.

I den ene sag blev en 44-årig mand fra Roskilde sigtet for at være i besiddelse af 4,5 gram hash, 10,27 gram skunk, 4 gram amfetamin, og 5,96 gram ketamin.

På en anden adresse fandt politiet 9,24 gram hash og 10 forskellige ulovlige våben i form af kastestjerner, kasteknive, knojern og en totenschlæger (slagvåben). Her blev en 50-årig mand fra Roskilde blev sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer og våbenloven.

- Vi efterforsker løbende målrettet mod personer, der opbevarer og sælger narkotika, og derigennem får mistanke om, at der kunne være stoffer på adresserne. I starten var en mistanke om, at der var narko på stedet, og så kan der altid være tilfældighedsfund, som våbnene var her, forklarer Charlotte Tornquist, kommunikationsmedarbejder i Midt- og Vestsjællands Politi.

Politiet beslaglagde de ulovlige ting, med henblik på konfiskation. De to sigtede blev afhørt til sagerne og kan forvente at høre mere fra politiet, når sagerne skal afgøres i retten.

- Det er selvfølgelig altid positivt, når vi har mulighed for at sigte nogle for narkobesiddelse. Men det er et lille fund, og det er derfor, vi ikke sigter dem for videresalg, siger Charlotte Tornquist.

Har du ændret dine indkøbsvaner i forbindelse med coronakrisen?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk