21. oktober 2020
Politiet fik hjælp af vidner og kunne hurtigt anholde en 16-årig pige, som havde snittet en anden 16-årig pige med en hobbykniv. Foto: Kenn Thomsen
Politiet fik hjælp af vidner og kunne hurtigt anholde en 16-årig pige, som havde snittet en anden 16-årig pige med en hobbykniv. Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Pige snittet med kniv

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Pige snittet med kniv
Opdateret 29. juni 2020 kl. 09:58
Roskilde - 29. juni 2020 kl. 09:46

En meget fuld 16-årig pige fra København S blev fundet og anholdt takket være vidner godt 10 minutter efter, at politiet havde fået en anmeldelse om, at en 16-årig pige var blevet stukket med en kniv af en anden pige i Folkeparken. Episoden skete ved 23-tiden fredag aften, og det viste sig, at det 16-årige offer havde et mindre snitsår i den ene finger. Hun blev derfor kørt på skadestuen til den fornødne behandling.

arrow Læs også: Gruppe brækkede næsen på 13-årig dreng: Politiet søger vidner

Vidnerne sendte patruljer i parken i retning mod havnen, hvor betjentene allerede klokken 23.11 mødte en pige, som passede på det signalement, politiet havde fået oplyst om den person, der havde snittet den 16-årige med en hobbykniv.

Den anholdte pige medbragte en taske, hvor politiet fandt en hobbykniv samt en bushammer, så hun blev også sigtet for overtrædelse af våbenloven.

Offeret var blevet snittet i en finger, da hun havde henvendt sig til den nu anholdte pige for at påtale hendes udadreagerende adfærd over for en person fra den gruppe, som offeret var sammen med. Den anholdte havde så pludselig taget en kniv frem, så offeret blev snittet i en finger.

Den afhørte blev efter afhøring til sagen afhentet af personale fra den institution, hvor hun bor.

arrow Sidste skoledag: Festligheder endte med vold
23. juni 2020 kl. 10:51 Opdateret: kl. 14:55
arrow Park udsat for graffiti-hærværk
21. juni 2020 kl. 14:41 Opdateret: kl. 15:24
Skal der være en forældelsesfrist for, hvor langt tilbage man kan rejse anklage om en krænkelse?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk