16. november 2019
Mange mennesker kom i Folkeparken for at nyde et glas øl fra et af de 15 bryggerier til Øl i Folkeparken. Eller de fleste fik jo nok flere glas, og der var da også mulighed for at købe dem i små størrelser på 10 cl for at komme længere rundt uden at blive ør i hovedet. Foto: Jørgen C. Jørgensen
gallery icon

Se billedserie

Mange mennesker kom i Folkeparken for at nyde et glas øl fra et af de 15 bryggerier til Øl i Folkeparken. Eller de fleste fik jo nok flere glas, og der var da også mulighed for at købe dem i små størrelser på 10 cl for at komme længere rundt uden at blive ør i hovedet. Foto: Jørgen C. Jørgensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ølfestival i parken tog et syvmileskridt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ølfestival i parken tog et syvmileskridt
Roskilde - 11. august 2019 kl. 10:00
Af Kristian Jørgensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det summede af god stemning i Folkeparkens amfiteater hele lørdagen, hvor Øl i Folkeparken løb af stablen for anden gang.

arrow Læs også: Røde Port Bistro tager form - og alle kan følge med

Ølfestivalen er startet af bryggeriet Røde Port og Danske Ølentusiaster, som gerne vil sætte fokus på lokalt proceret øl.

Denne gang stillede 15 små bryggerier og en enkelt mjødproducent op for at skænke fadøl og smagsprøver ud, og det tog det lokale ølpublikum godt imod.

- Det er simpelthen forrygende. Der er mange flere mennesker i år, siger Helle Larsen, der er formand for Danske Ølentusiaster i Roskilde.

Initiativtagerne glæder sig over den gode og afslappede stemning, hvor folk sidder i græsset og omkring bordene og ser ud til at hygge sig, uden det nogen steder går hen og bliver højrøstet.

Derudover handler det selvfølgelig også om, at folk skal få øjnene op for øl, som man ikke finder i supermarkedet.

- Det er for at udbrede kendskabet til godt øl. Vi har nogle lokale bryggerier her i Roskilde, fire styk, som de fleste mennesker ikke kender til. Udgangspunktet er at give folk en unik oplevelse med noget øl, man normalt ikke kan få i forretningerne, siger Knut Eirik Sandvik, der brygmester Røde Port.

arrow Bistro får sidste udskænkning klokken 23
17. oktober 2019 kl. 13:42 Opdateret: kl. 13:05
arrow Nyt bryghus slår dørene op til Øllets Dag
13. august 2019 kl. 06:33 Opdateret: kl. 12:37

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk