25. oktober 2020
Mikkel Søby, Henrik Svane og Hans Tønder Jensen har overtaget home Erhvervscenter Sjælland.
Mikkel Søby, Henrik Svane og Hans Tønder Jensen har overtaget home Erhvervscenter Sjælland.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nyt team i spidsen for home Erhvervscenter Sjælland

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nyt team i spidsen for home Erhvervscenter Sjælland
Roskilde - 07. januar 2020 kl. 17:17

Efter en årrække som indehaver af Home Erhvervscenter Sjælland har Torben Engholm som led i et planlagt generationsskifte netop overdraget erhvervsmæglervirksomheden til et nyt team bestående af erhvervsmanden Hans Tønder Jensen samt erhvervsmæglerne Mikkel Søby og Henrik Svane, der i forvejen er indehavere af flere Home Erhvervscentre.

Det er således et professionelt og erfarent team med en stor kontaktflade til erhvervslivet og mange kommuner, som dermed har overtaget den veletablerede mæglervirksomhed.

Stort potentiale på Sjælland

De nye ejere ser store muligheder for vækst i hele erhvervscentrets dækningsområde. Især i byer som Roskilde, Køge og Holbæk, men også i vækstområder som Greve, Ølstykke, Slagelse, Sorø, Vordingborg og Næstved, hvor store bolig- og erhvervsområder er udlagt som udviklingspotentiale i de nye kommuneplaner.

- I takt med de stigende priser og faldene afkastkrav på ejendomme i København søger investorerne i højere grad mod provinsbyerne på Sjælland. Det gør markedet interessant i en række byer, siger partner Hans Tønder Jensen, som fra årsskiftet står i spidsen for Home Erhvervscenter Sjælland.

Hans Tønder Jensen er uddannet HD (R) fra Handelshøjskolen i København (CBS) og kommer senest fra Home Erhverv København. Før da har han været økonomidirektør i en række virksomheder blandt andet hos grossistvirksomheden Lembcke A/S.

Bidrag til byudvikling

Gennem sine lederstillinger og bestyrelsesarbejde har han opnået stor erfaring med køb og salg af ejendomme samt udlejning af lejemål. Hans Tønder Jensen ser imidlertid sin rolle i et bredere perspektiv end blot at formidle ejendomme mellem virksomheder.

- Vi bor i et område af Danmark med enormt udviklingspotentiale. Jeg vil gerne involvere mig i byudviklingen i de større byer i vores dækningsområde og indgå i relevante samarbejder med ejere af ejendomme og andre interessenter, fortæller Hans Tønder Jensen, som blandt andet har taget initiativ til en konference, der afholdes i marts om byudvikling i Roskilde.

- Som mæglervirksomhed vil vi også gerne bidrage til at trække nye virksomheder til de forskellige sjællandske byer, som på hver deres vis har gode forudsætninger for tiltrækning af virksomheder og arbejdskraft, understreger Hans Tønder Jensen.

Home Erhvervscenter Sjælland har base i Roskilde, men indgår i et regionalt netværk af boligmæglere, banker og finansieringsinstitutter i hele det geografiske dækningsområde, ligesom erhvervscentret arbejder tæt sammen med de øvrige Home Erhvervscentre i Danmark.

Skal der være en forældelsesfrist for, hvor langt tilbage man kan rejse anklage om en krænkelse?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk