19. april 2019
Patrick Da Silva med indlæg inden om Mathias Kisum.   Foto: Jeppe Lodberg
gallery icon

Se billedserie

Patrick Da Silva med indlæg inden om Mathias Kisum. Foto: Jeppe Lodberg
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nye folk i FCR: Tidligere Brøndbyspiller træner med

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nye folk i FCR: Tidligere Brøndbyspiller træner med
Opdateret 21. september 2018 kl. 09:29
Roskilde - 21. september 2018 kl. 00:43
Af Jeppe Lodberg
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Et par nye ansigter havde fundet vej til Rådmandshaven, da FC Roskilde torsdag havde eftermiddagstræning og højt humør. Begge på cheftræner Christian Lønstrups foranledning.

Mest prominent - eller i hvert fald kendt - var Patrick Da Silva, venstrebacken oprindeligt fra Raklev og siden i Brøndby, hvorfra han skiftede til FC Nordsjælland, hvor kontrakten dog i sommers blev annuleret efter fælles overenskomst.

- Patrick holdt sig efterfølgende i gang i Helsingør, mens jeg var der - og nu bor han så 500 meter herfra, og så holder han sig i gang her. Han er god at have med, og så må vi se, hvad der sker. Det kan være, at vil holder ham i gang, indtil han har fundet sig en anden klub - eller det kan være, at han holder sig så meget i gang, at vi gerne vil lave en aftale med ham om at spille nogle kampe for os.

- Maxime havde jeg også oppe i Helsingør. Et fint ungt midtbanetalent. Han har ikke fået kampe deroppe, så han er ikke låst, og det er fint, at han er her, så vi kunne spille 11 mod 11, forklarede Christian Lønstrup, der dog måtte se Patrick Da Silva stoppe træningen halvvejs henne i det afsluttende spil til to mål.

Det trak lidt i ballen, men han holdt da længere end Philip Rejnhold, der måtte stoppe, da højrefoden smerter, hvis der skal være fart nok i bolden til en aflevering over tre meter. Sådan har det været siden pokalkampen mod Fremad Amager.

Helt ude fra træningen var Robert Larsen, der skal genoptræne knæ i fire-seks uger efter uheld i samme pokalkamp, og Morten Nielsen - der afventer svar på scanning efter træningsuheld til Lønstrups allerførste træning i klubben.

Herover billeder fra torsdaens træning i FC Roskilde. Foto: Jeppe Lodberg

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / ROSKILDE AVIS PAPERBOY
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 13. BREAKING-nyheder udsendes efter behov.
* skal udfyldes

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk