15. oktober 2018
Der har været ventet længe, men nu bliver der givet håndslag på, at Osvejs forlængelse bliver bygget, og går det efter planen, så åbner den omkring 1. september 2019. Foto: Lars Kimer
gallery icon

Se billedserie

Der har været ventet længe, men nu bliver der givet håndslag på, at Osvejs forlængelse bliver bygget, og går det efter planen, så åbner den omkring 1. september 2019. Foto: Lars Kimer
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny vej står til at åbne i 2019

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny vej står til at åbne i 2019
Roskilde - 06. december 2017 kl. 13:20
Af Lars Kimer
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Når plan- og teknikudvalget torsdag vedtager en lokalplan for opførsel af 106 parcelhuse og 111 rækkehuse på Bromarken - arealet mellem Værebrovej og Møllevej - så forventes politikerne ved samme møde at sige ja til en udbygningsaftale med Lind & Risør om etablering af Osvejs forlængelse, Bromarken.

arrow Læs også: 217 nye boliger på vej i Jyllinge

Dermed er der nu en tidsplan for et af de sidste 10 års mest ønskede infrastrukturprojekter i Jyllinge.

Og vejen kommer hurtigere end ventet. Det er nemlig den gennemgående vej, som skal etableres først i det nye boligområde.

Men inden da - allerede næste år - vil beboerne i byen opleve byggeaktivitet i området.

- Det første vi skal lave er en opgradering af Møllevej fra Lindegårdsvej og ud til A6. Det planlægger vi til at være afsluttet inden september 2018, siger Ivan Hyllested, chef for vej og park i Roskilde Kommune.

Opgraderingen af Møllevej skal gøre vejen bredere, og der skal etableres cykelsti i begge sider af vejen på hele strækningen.

- Når det er slut, så kommer turen til Bromarken. Det er forventningen, at Bromarken kan åbne i september 2019. Det er nyt, at Bromarken bliver rykket frem, siger Ivan Hyllested.

Net-artiklen her er en forkortet version af en artikel, der i sin fulde version kan læses i DAGBLADET Roskilde onsdag den 6. december. Du kan købe adgang til at læse hele artiklen - og resten af dagens avis - på linket her: http://sn.dk/modules/sn/flow_page_buy

arrow Længe ventet forlængelse af vej er på trapperne
09. december 2016 kl. 14:37 Opdateret: kl. 11:40
arrow Osvejs forlængelse i spil igen
12. februar 2016 kl. 06:59 Opdateret: kl. 14:33
arrow Kommunen i samtaler om åbning af Møllevej
05. februar 2015 kl. 14:19 Opdateret: kl. 11:50

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk