21. april 2021
Forbipasserende lokkes til af duften fra de 11 kaffevarianter i kaffevognen.
gallery icon

Se billedserie

Forbipasserende lokkes til af duften fra de 11 kaffevarianter i kaffevognen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny kaffevogn i Roskilde: bønner på farten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny kaffevogn i Roskilde: bønner på farten
Opdateret 07. april 2021 kl. 09:33
Roskilde - 06. april 2021 kl. 16:07
Af Tomas Skov

- Når ikke jeg kan drive café, må jeg finde på noget andet. Man må sno sig, siger Niclas Bekker, der normal driver Bekkers Kaffebar i Tune.

Corona-nedlukningen har givet ham en del tid til overs til andet end at drive kaffebar, så han har både udviklet sin egen kaffeserie med kaffebønner fra Mexico, Uganda, Etiopien, Brasilien og Kina, og så er han senest kommet op med Bekkers Kaffevogn.

Både fast og flydende

Den står nu parkeret ved Business House i Jernbanegade, og der er åbent fra fredag 6. april for kaffetørstige kunder fra 10-17 alle hverdage og fra 10-15 om lørdagen. Der er dog også hjælp at hente for dem med hang til te eller kakao, og så kan man tilmed købe fast føde i form af cookies, sandwich og salater.

kaf1

Det er Dennis Isaksson, der i det daglige langer kaffe,
sandwiches og salater over disken i Bekkers Kaffevogn.


Dennis doserer kaffen

Det er håbet, at mange forbipasserende på Jernbanegade vil gøre brug af det nye tilbud, men også Johnny Schäffer og de mange selvstændige i kontorfællesskabet Business House får nu en nærliggende mulighed for at forsyne sig med frokost og frisk kaffe.

Niclas Bekker har i øvrigt også travlt med at drive webshop og levere kaffemaskiner til virksomheder, så det er Dennis Isaksson, der som franchisetager vil lange kaffe og andet godt over disken i Bekkers Kaffevogn.

Fra den 21. april må eksempelvis restauranter åbne for servering udenfor og indenfor men med restriktioner. Er reglerne for at gå ud og spise og drikke for indviklede?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk