15. august 2020
Billede
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny hjemmeside skal samle Fjordlandet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny hjemmeside skal samle Fjordlandet
Roskilde - 19. marts 2019 kl. 13:07
Af Ea Lykke Schausen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Fra cykelruter til fiskepladser. Fra spisesteder til vikingeeventyr og museer. Fjordlandet har meget at byde på, og det er nu alt sammen blevet samlet på en ny hjemmeside.

- Vi har lagt vægt på, at siden skal være overskuelig. Det skal være let at finde frem til præcis det, man gerne vil opleve i Fjordlandet. For mange begynder oplevelsen på hjemmesiden, og derfor har vi fra starten haft fokus på at invitere brugeren indenfor i et visuelt lækkert univers. Siden skal inspirere og vække appetit, uden man farer vild i alt for meget tekst, siger Thomas Kær Mahler, projektleder i VisitFjordlandet, i en pressemeddelelse. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

På nuværende tidspunkt er hjemmesiden kun på dansk, men senere på året lanceres både en tysk og en engelsk version.

- VisitFjordlandet retter sig først og fremmest mod turister udefra, også internationale. Men jeg tror og håber, at mange borgere i Fjordlandets egne kommuner også kan hente inspiration på hjemmesiden. For uanset hvor længe man har boet her, er der sikkert masser af spændende steder, man ikke har fået besøgt endnu. Forhåbentlig kan vores film, billeder og fortællinger få endnu flere til at udforske deres egen egn, fortæller projektlederen i en pressemeddelelse.

Som en del af lanceringen er der lige nu en konkurrence på hjemmesiden www.visitfjordlandet.dk. Her kan alle teste deres viden om Fjordlandet og dyste om et sommerhusophold med tilhørende oplevelser.

Siden er blevet til i samarbejde med det digitale bureau KathArt.dk.

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis tirsdag den 19. marts.

Dansk Folkeparti vil stoppe forhøjelse af pensionsalder ved 70 år. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk