22. september 2020
Nikolai Therkelsen (tv), Max Krog og køkkenchef Hanna Van Engeland er klar til at åbne Café Ragnarock by Max og Nicolai lørdag den 15. august. Foto: INSP! Media
Nikolai Therkelsen (tv), Max Krog og køkkenchef Hanna Van Engeland er klar til at åbne Café Ragnarock by Max og Nicolai lørdag den 15. august. Foto: INSP! Media
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny forpagter til Ragnarocks café er fundet og er i fuld gang

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny forpagter til Ragnarocks café er fundet og er i fuld gang
Roskilde - 07. august 2020 kl. 12:13
Af Anna Weinø
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Cafeen på museet Ragnarock har stået tom siden marts, men den 15. august åbner dørene til Café Ragnarock by Max og Nikolai.

arrow Læs også: Nye restauratører fundet til museumscafé

- Vi er i gang med at sætte sidste finger på smagen og udseendet, så maden sidder lige i skabet, når vi åbner, siger Max Krog, der er administrerende direktør og konceptudvikler i den nye café på Ragnarock.

De seneste par måneder har han sammen med partneren Nikolai Therkelsen og køkkenchefen Hanna Van Engeland arbejdet på at flytte ind i det tomme køkken på museet for pop, rock og ungdomskultur.

Blev blæst bagover

Da han stod foran den gyldne museumsbygning, blev Max Krog blæst bagover af arkitekturen og det visuelle i området omkring Musicon.

- Da jeg kom ind i bygningen og mødte dem, der arbejder der, blev jeg blæst bagover igen. Jeg kunne mærke, hvor dygtige og dedikerede de var. Så det ville jeg gerne forpagte, siger Max Krog.

Begejstringen var lige så stor fra Ragnarocks side, da Max Krog og Nikolai Therkelsen bød ind.

- Vi er faldet pladask for dem, fordi de vil noget med bæredygtighed og kan lave god mad til store forsamlinger. Det glæder vi os til, siger Morten Thomsen Højsgaard, direktør for museumsorganisationen ROMU, som Ragnarock er en del af.

Nordisk nyfortolkning

En »suveræn burger« og »byens bedste brunch«. Mindre kan ikke gøre det på Café Ragnarocks menukort. Maden vil være bæredygtig, økologisk, følge årstiderne og udvælges lokalt, fortæller køkkenchefen.

- Vi tænker meget på økologi og bæredygtighed. Vi kommer til at servere caféklassikere, som vi fortolker i moderne nordisk stil, fortæller Hanna Van Engeland, der står for udviklingen af maden, og at det smager godt.

Hvid chokoladeis med blå kornblomster og hindbærguf er også at finde på menukortet, og der vil være mere for de søde tænder.

- Så kommer vi til at gøre et stort nummer ud af vores dessertkøkken. VI regner med at skulle køre en masse kaffe- kagearrangementer, siger Max Krog. Han glæder sig til at cafeen åbner og til et langt samarbejde med Ragnarock.

- Der er rigtig fin, fælles forståelse, og energien er der bare. Vi er allerede i gang, og vi glæder os til at gå rigtigt i gang med at åbne cafeen.

arrow Museum søger ny forpagter til caféer
20. april 2020 kl. 10:14 Opdateret: kl. 10:14
Har debatten om sexisme taget overhånd?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk