17. januar 2019
KMT udbyder kurser i mede- og karpefiskeri, men det sociale spiller også en stor rolle. Der er intet kontingent i foreningen, men der stilles krav om, at medlemmerne engagerer sig. Foto: Thomas Olsen
gallery icon

Se billedserie

KMT udbyder kurser i mede- og karpefiskeri, men det sociale spiller også en stor rolle. Der er intet kontingent i foreningen, men der stilles krav om, at medlemmerne engagerer sig. Foto: Thomas Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny forening vil gøre lystfiskeri endnu sjovere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny forening vil gøre lystfiskeri endnu sjovere
Roskilde - 21. april 2018 kl. 11:14
Af Katrine H. Kristensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Så er der godt nyt for de fiskeinteresserede. Foreningen KMT har indgået samarbejdsaftale med Roskilde Fiskeland og udbyder kurser i både mede- og karpefiskeri. Det første kursus foregår på søndag.

arrow Læs også: Video: Otte døgns kamp om de største fisk

- KMT har til formål at hjælpe nye fiskere i gang og udbrede kendskabet til lystfiskeri, men også fastholde de interesserede. Vi vil gerne gøre lystfiskeri endnu mere attraktivt for hele familien. Derfor glæder vi os meget til det nye samarbejde med Roskilde Fiskeland, som netop giver os mulighed for dette, siger Claus Foss, som er stifter af KMT.

KMT er stiftet i 2013, men er i år blevet sin egen forening. Der er ikke noget kontingent i KMT Roskilde Fiskeland, hvor man automatisk er medlem, når man er medlem af facebookgruppen »KMT Roskilde Fiskeland«. På kurserne er der brugerbetaling, som dækker indkøb af foder, agn og indkøb af grej. Der er dog et krav, hvis man skal blive en del af foreningen.

- Det handler om, at man skal være engageret i klubben. Vi har et motto, der hedder »Tænk ikke på hvad KMT kan gøre for dig, tænk på hvad du kan gøre for KMT«, siger Claus Foss.

arrow Far og søn på isfiskeri
23. januar 2016 kl. 17:04 Opdateret: kl. 08:46

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk