1. oktober 2020
Gitte Hansen og Bodil Cederberg er klar til at tage imod gæster i Morten Korch-caféen fra søndag 2. november. De tager også gerne imod gamle effekter, som kan passe ind i Morten Korch-stilen i caféen.
Gitte Hansen og Bodil Cederberg er klar til at tage imod gæster i Morten Korch-caféen fra søndag 2. november. De tager også gerne imod gamle effekter, som kan passe ind i Morten Korch-stilen i caféen.
Foto: Kim Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny café: Byt dine Morten Korch-film over en kop kaffe

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny café: Byt dine Morten Korch-film over en kop kaffe
Roskilde - 28. oktober 2014 kl. 13:26
Af Louise Gregersen

Det er ikke kun haven, dyrene og den bugnende planteskole, der fremover bliver et besøg værd hos Fru Hansens Have lidt udenfor Viby. Den café, som Gitte Hansen åbnede for godt to år siden, bliver nu udvidet og bliver en Morten Korch-café.

arrow Læs også: Ny musik- og foredragssal: Bonderøven og U2-kopier på plakaten

Det bliver Bodil Cederberg, som skal stå i spidsen for caféen. Med 15 år som forpagter i Ramsømagle Forsamlingshus har Bodil Cederberg den rette erfaring og sammen med Gitte Hansen, som ejer Fru Hansens Have, er de det perfekte match.

De kender hinanden fra et langvarigt samarbejde, hvor Gitte Hansen har leveret blomster til Ramsømagle Forsamlingshus, og nu får idéerne frit løb.

- Vi får mange idéer, når vi er hver for sig, men når vi er sammen, får vi virkelig mange. Det er ikke alle idéer, der bliver til noget, men vi er gode til at komme på dem, siger Gitte Hansen.

Caféen byder på kaffe og kager til fornuftige priser. En gang om ugen vil der være stegt flæsk på menuen, og om fredagen vil travle børnefamilier eller andre sultne kunne købe en fredagsmenu ud af huset.

En af de idéer, som er lidt anderledes, er, at der dagen igennem skal køre Morten Korch-film på en lille fladskærm i caféen.

- Skærmen bliver rammet ind af en rigtig gammel ramme. Det skal bare være, så man lige fornemmer stemningen, siger Bodil Cederberg.

Her vil man også kunne bytte sine gamle Morten Korch-film.

På søndag den 2. november er der åbent hus i caféen fra klokken 13, hvor man kan komme og hilse på både Bodil Cederberg og Gitte Hansen. Her er de klar med en kop kaffe og en sludder i den gamle Morten Korchske stemning.

arrow Nostalgi-cafe: Bodil byder på kaffe midt i gamle dage
15. august 2019 kl. 06:03 Opdateret: kl. 13:49
arrow Fru Hansen lukker haven
03. november 2015 kl. 11:41 Opdateret: kl. 17:00
arrow Kvinden bag tusind fester plus det løse takker af
28. oktober 2014 kl. 13:23 Opdateret: kl. 13:23
Mener du, at det bliver mere forvirrende og besværligt at følge regeringens corona-retningslinjer?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk