16. januar 2021
På hjørnet af Lille Gråbrødrestræde og Algade i Roskilde åbner Burgerklubben, som bliver kædens tredje og den første uden for København. Foto: Steen Østbjerg
På hjørnet af Lille Gråbrødrestræde og Algade i Roskilde åbner Burgerklubben, som bliver kædens tredje og den første uden for København. Foto: Steen Østbjerg
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny burgerbar tager konkurrencen op i Roskilde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny burgerbar tager konkurrencen op i Roskilde
Opdateret 10. oktober 2019 kl. 13:57
Roskilde - 10. oktober 2019 kl. 12:39
Af Steen Østbjerg

En af de forretninger, der i længst tid har stået tom i Algade, er på vej til at få nyt liv.

arrow Læs også: Sagen er bøf: Halifax åbner i dag

Det er Algade 26, der tidligere husede tøjforretningen Saint Tropez, som inden for overskuelig fremtid bliver rammen om Burgerklubben.

Manden bag Burgerklubben er Said Ghizzaui, der i forvejen har to tilsvarende restauranter i København - på Nørrebrogade og i Smallegade på Frederiksberg. Når han har valgt Roskilde som base for den ny restaurant, er det ingen pludselig indskydelse. Han har været på udkig efter de rette lokaler i et stykke tid.

- Jeg har altid godt kunnet lide Roskilde. Det er en hyggelig by uden for byen, som jeg altid har været tiltrukket af, og jeg synes, det er bedre at sprede sig lidt end at samle det hele ét sted, siger Said Ghizzaui.

Den ny restaurant bliver stor med omkring 150 siddepladser. Den bliver næsten nabo med en anden stor restaurant, Ross Buffet, der åbnede tidligere på året, og direkte konkurrent til fx Bronx Burger Bar på Hestetorvet og Halifax i Skomagergade. Men det er kun godt, mener Said Ghizzaui.

- Meget handel er flyttet over på nettet, så de forretninger, der åbner, handler om mad - også i Algade i Roskilde, hvor der åbner cocktailbar og meget andet. Roskilde er på vej til at blive en rigtig god by med hensyn til mad. Jeg tror på konkurrence, og i København ligger vi også side om side med Halifax, både på Nørrebrogade og i Smallegade, og der skal nok være plads til alle, siger Said Ghizzaui.

Hvornår åbningen bliver, har han endnu ikke besluttet, men han regner med, at det bliver midt i næste måned.

Læs mere i DAGBLADET Roskilde - også som e-avis

arrow Burgerkæde rykker ind i det tidligere Jensens
20. april 2018 kl. 10:04 Opdateret: kl. 10:04
arrow Ny burgerrestaurant følger amerikansk tradition
19. juli 2015 kl. 08:21 Opdateret: kl. 13:33
I denne uge begynder VM i håndbold. Tror du det danske herrelandshold kan vinde VM?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk