21. februar 2019
Bella Napoli har for anden gang inden for lidt over et år modtaget en sur smiley. Denne gang holdt kølerum og fryser op med at virke samme dag, som Fødevarestyrelsen kiggede forbi. Foto: Lars Ahn Pedersen
Bella Napoli har for anden gang inden for lidt over et år modtaget en sur smiley. Denne gang holdt kølerum og fryser op med at virke samme dag, som Fødevarestyrelsen kiggede forbi. Foto: Lars Ahn Pedersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny bøde til populær restaurant

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny bøde til populær restaurant
Roskilde - 15. august 2018 kl. 05:32
Af Steen Østbjerg
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Én ulykke kommer som bekendt sjældent alene. Det var heller ikke tilfældet på restaurant Bella Napoli, da teknikken svigtede, ikke blot i restaurantens kølerum, men også i en dybfryser, mens sommeren endnu bød på rekordvarme udenfor.

arrow Læs også: Igen brede smil i Napoli og Svogerslev

Nedbruddene har resulteret i en sur smiley og en bøde på 5000 kroner til restauranten, for endnu inden kølerum og fryser igen var kommet op at køre, dukkede en kontrollant fra Fødevarestyrelsen op for at gennemgå forholdene omkring fødevareproduktionen.

Kontrollanten kunne konstatere, at der var mellem 17 og 20 grader varmt i kølerummet, hvor der blandt andet var ferske mørbrad, kogt skinke, tomatsauce og revet ost, og i dybfryseren havde temperaturen nået at stige til mellem fem og ti graders frost.

På det tidspunkt havde folkene i restauranten dog allerede taget skridt til at løse problemerne. Ifølge kontrolrapporten opdagede de, at noget var galt, da de mødte på arbejde klokken 14, og ringede efter en kølemontør, som ville komme senere på dagen, men som endnu ikke var dukket op, da myndighedsrepræsentanten lagde vejen forbi ved 16-tiden.

I dag fungerer alt igen, men indtil videre hænger der en sur smiley i restauranten på Helligkorsvej

Det er den anden på godt et års tid, idet mundvigene også vendte nedad efter en kontrol i juni 2017, hvor det var rengøringen, der ikke levede op til kravene. Indtil maj 2017 havde Bella Napoli en elitesmiley.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk