21. juli 2019
25-årige Isabella Bursche åbner i morgen forretning i Gundsømagle Bycenter. Det bliver en butik både med buketter, blomster i potter, specialiteter og brugskunst. Foto: Lars Kimer
25-årige Isabella Bursche åbner i morgen forretning i Gundsømagle Bycenter. Det bliver en butik både med buketter, blomster i potter, specialiteter og brugskunst. Foto: Lars Kimer
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny blomsterbutik: En mester i pastelfarver åbner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny blomsterbutik: En mester i pastelfarver åbner
Roskilde - 18. januar 2019 kl. 14:27
Af Lars Kimer
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der er lidt sommerfugle i maven på 25-årige Isabella Bursche, mens hun går og »nusser« i butikslokalet i Gundsømagle Bycenter. Lørdag er det nemlig en stor dag, for der bliver hun butiksejer.

- Jeg har aldrig haft en rigtig butik før, så det bliver spændende. Men jeg tager det stille og roligt. Jeg har fået så mange positive tilkendegivelser, så jeg tror på, at det nok skal gå, siger hun.

Hun er vokset op i Gundsømagle, og efter folkeskolen har hun arbejdet, siden hun var 17 år. Først fik hun job som fejepige i en anden blomsterforretning, og der viste det sig, at hun havde et stort flair for at binde buketter. Hvilket har ført til, at hun det seneste år har knoklet fra et værksted hjemme hos sine forældre, hvor hun nu er løbet tør for plads på grund af succesen.

- Jeg har haft stor succes med at arbejde fra værkstedet. Jeg har lavet meget til bryllupper og begravelser og naturligvis buketter til helt almindelig glæde, fortæller hun.

Isabella Bursche har ikke en egentlig uddannelse som blomsterbinder. Det er bare kommet naturligt, og ingen i byen er i tvivl om, når der er tale om en Bursche-buket, for Isabella er forelsket i pastelfarver.

- Jeg synes bare, de er så utrolig flotte, og så giver de ro. Jeg får stor ros for dem, siger hun.

Talentet for blomsterbinding gav hende i titlen som københavnsmester i blomsterbinding i 2016, og hun har også vundet publikumsprisen ved samme konkurrence.

Butikken kommer også til at rumme andet end buketter. Der kommer planter og blomster i potter, specialiteter og brugskunst.

- Specialiteterne håber jeg, jeg kan hente lokalt. Jeg vil virkelig gerne arbejde sammen med andre lokale producenter, siger hun.

I morgen, lørdag, er der åbningsreception klokken 10-14, og så vil der fremover være åbent tirsdag-lørdag og hver anden søndag.

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / ROSKILDE AVIS PAPERBOY
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 13. BREAKING-nyheder udsendes efter behov.
* skal udfyldes

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk