20. oktober 2018
Musikquizzen i KulturCosmos i Viby er blevet et tilløbsstykke. Der er typisk helt udsolgt. Lørdag aften stod den blandt andet på både jule-quiz og boyband-quiz og det gav hurtigt den gode, hyggelige og meget uformelle stemning, som quizzen er kendt for. Foto: Jens Wollesen
gallery icon

Se billedserie

Musikquizzen i KulturCosmos i Viby er blevet et tilløbsstykke. Der er typisk helt udsolgt. Lørdag aften stod den blandt andet på både jule-quiz og boyband-quiz og det gav hurtigt den gode, hyggelige og meget uformelle stemning, som quizzen er kendt for. Foto: Jens Wollesen
Foto: Jens Wollesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Musikquiz: Samantha Fox og Take That gjorde Viby ung igen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Musikquiz: Samantha Fox og Take That gjorde Viby ung igen
Roskilde - 06. november 2017 kl. 10:56
Af Lars Kimer
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

- Den er også med på Hitz for Kidz.

En herre der ligner en der aldersmæssigt roder rundt lige i underkanten af de 50 hæver stemmen. Vi er igennem aftenens anden quiz af 11 i lørdagens musikquiz i KulturCosmos, boybandquizzen.

- Hvornår kommer der noget med Samantha Fox, vil en anden quizdeltager vide.

På podiet står Claus Gemynthe Manniche som vanligt klar til at nedfælde dom over de deltagende hold med eksotiske navne som »Kemohjernerne«, »Against All Odds« og »De Mylius«. På væggene er der til lejligheden sat plakater op med legender som Samantha Fox, Wham og Bananarama.

Alle aftenens hold bliver nævnt. De lavestscorende hold naturligvis først. Og da vi kommer til vinderholdet af boybandquizzen, som maksimalt kunne indbringe 33 point, lyder det:

- Nu når vi til holdet, som har stjålet facitlisten og ikke været 100 procent gode til at skrive af. 32 af 33 point i boybandsquizzen og en suveræn sejer. Vinderen er Team Rønke.

Jublen bryder løs. Quizdeltagerne på Rønke er garvede musikquizdeltagere.

- Der er vel kun at sige, at det er super, super hyggeligt. Det er derfor vi kommer her hver gang, siger Lene Niklasson, som har manden Kenneth Due Niklasson med ved bordet, sammen med et par gode venner.

- Det er super sjovt. Vi kan huske alle de numre der bliver spillet, men de skal jo også lige kombineres med de rigtige kunstnere. Og så skal man holde ekstra øje med dommerne, for sidst havde dommerpanelet fået for mange shots, så vi blev snydt for point, siger Lene Niklasson til stor jubel omkring bordet.

En musikquiz består af 11 kategorier med 10 spørgsmål i hver, og det er Claus Gemynthe Manniche, som sammen med sine meddommere Torben Chabert og Thomas Zarp har stykket quizzen sammen,

- Jeg nørder altid med musik. På et tidspunkt sidste år blev vi lokket til at lave den første quiz her i KulturCosmos. Jeg havde aldrig lavet musikquiz før. Det er blevet vildt populært, vi har som oftest udsolgt, forklarer Claus-Quiz, som også tager rundt og afholder musikquiz under navnet »Musikquiz til alle«.

- Det skal ikke være for svært, folk skal have det hyggeligt, siger han om spørgsmålene.

Den næste musikquiz i Viby finder sted 17. februar næste år.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk