15. oktober 2021
Morten Thomsen Højsgaard skal være ny direktør i ROMU. Han kommer fra en stilling som udviklingschef ved Kristeligt Dagblad. Foto: Trine Sejthen, Museumskoncernen ROMU
Morten Thomsen Højsgaard skal være ny direktør i ROMU. Han kommer fra en stilling som udviklingschef ved Kristeligt Dagblad. Foto: Trine Sejthen, Museumskoncernen ROMU
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Museumskoncern finder ny direktør

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Museumskoncern finder ny direktør
Roskilde - 02. april 2019 kl. 09:11

Museumskoncernen ROMU, der dækker en række museer i Roskilde, Lejre og Frederikssund kommuner, har fundet afløseren for Henrik Bo Nielsen, der forlod stillingen som direktør til fordel for en nyoprettet direktørstilling i DR.

arrow Læs også: Ikke noget stort spring fra medie- til museumsverdenen

ROMU har skrevet kontrakt med Morten Thomsen Højsgaard, der kommer fra en stilling som udviklingschef ved Kristeligt Dagblad med ansvar for indhold på mediehusets digitale platforme, samt tværgående projekter og innovation. Han har tidligere arbejdet bl.a. som redaktionschef i DR Kultur med stofområdet historie og tro, som studievært på DR2, som generalsekretær i Det Danske Bibelselskab, som områderedaktør ved Kristeligt Dagblad og som forsker ved Københavns Universitet. Ligeledes har Morten Thomsen Højsgaard produceret tv og radio, stået i spidsen for en række projekter med digitalisering samt udgivet flere bøger. Siden 2017 har han været deltager i panelet i nyheds-formatet News & Co. på TV2 News.

Morten Thomsen Højsgaard tiltræder som ROMUs direktør senest 1. juli, hvorefter han vil varetage ledelsen af ROMU i fællesskab med ROMUs vicedirektør, Iben Bækkelund Jagd.

arrow Museumsdirektør takker forgængerne for at have efterladt gaver
14. juli 2019 kl. 12:10 Opdateret: kl. 16:47
arrow Museumsdirektør: Vi kommer til at savne Joy
27. juni 2019 kl. 14:50 Opdateret: kl. 13:04
arrow Ny Romu-direktør: Jeg har høns fra Lützhøfts gående derhjemme
03. april 2019 kl. 08:11 Opdateret: kl. 11:57
Rejser du til udlandet i år?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk