19. oktober 2019
Kristian Jensen virkede noget forbløffet, da Lars-Christian Brasks valg-truck kørte ind på Stændertorvet med hornet i bund. Finansministeren kom dog hurtigt op på ladet med den lokale Venstre-kandidat. Foto: Kristian Jørgensen
gallery icon

Se billedserie

Kristian Jensen virkede noget forbløffet, da Lars-Christian Brasks valg-truck kørte ind på Stændertorvet med hornet i bund. Finansministeren kom dog hurtigt op på ladet med den lokale Venstre-kandidat. Foto: Kristian Jørgensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Motorvej til Ringsted er stadig på finansministerens plus-liste

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Motorvej til Ringsted er stadig på finansministerens plus-liste
Roskilde - 24. maj 2019 kl. 06:25
Af Kristian Jørgensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Landets finansminister og muligvis Venstres næste formand, Kristian Jensen, var på hygge-valgtur i Roskilde torsdag. Det var den lokale V-kandidat, Lars-Christian Brask, der tog ham med ind i en håndfuld af bymidtens handelsdrivende fra Slagter Frimann til tøjbutikken Boston for at høre, hvordan de får det til at løbe rundt i en svær tid for detailhandlen.

Kristian Jensen fik også tid til at give sit syn på et par andre sager med lokal relevans. Heriblandt behovet for en motorvej mellem Ringsted og Roskilde. Venstres trafikordfører, Kristian Pihl Lorentzen er tilhænger af motorvejen, men den blev fortrængt af andre vejprojekter såsom Ring 5 i den trafikaftale, regeringen har indgået med Dansk Folkeparti.

Finansministeren ser dog stadig mulighed for Ringsted-motorvejen.

- Jeg synes, en Ringsted-Roskilde-motorvej kunne være en rigtig fin løsning, men vi har været nødt til at lave kompromisser. Det betyder ikke, at en motorvej mellem Roskilde og Ringsted er aflyst. Der ligger nogle puljer på omkring 12 milliarder, der er uudnyttet i den aftale, herunder til investering i statsveje og til fremkommelighed. Så der ligger muligheder for, at vi kan træffe nye beslutninger, også inden vi kommer på den anden side af 2030, siger Kristian Jensen.

Læs mere i DAGBLADET Roskilde fredag

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / ROSKILDE AVIS
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 13. BREAKING-nyheder udsendes efter behov.
* skal udfyldes

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk