11. april 2021
Billede
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mini fisker- og forskerbåd

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mini fisker- og forskerbåd
Roskilde - 27. marts 2021 kl. 07:35

Roskilde Oplevelseshavn og Roskilde Omegns Lystfiskerklub, har ansøgt Roskilde Kommune, Nationalpark Skjoldungernes Land og en række fonde om i alt 597.900 kr. til at købe og udruste miljø- og formidlingsskibet Kutlingen. Kommunen har ydet 200.000 kroner til båden.

Roskilde Oplevelseshavn vil med båden tilbyde undervisningsforløb og oplevelsesture med fokus på Roskilde Fjords natur og miljø. De vil bruge Kutlingen som en fjordmiljøbåd, hvor børn fra daginstitutioner og elever fra skoler og gymnasier kan komme med ombord som miniforskere. Der vil derudover blive tilbudt offentlige ture med Kutlingen, hvor der vil blive informeret om, hvordan man selv kan bidrage til en ren natur ved at blive frivillig og samle affald i naturen.

Roskilde Omegns Lystfiskerklub ønsker særligt at anvende Kutlingen til ture for deres ungeafdeling. Her vil de yngste lystfiskere kunne tage ud og få hjælp og assistance til at lære, eller blive bedre til, at fiske, samtidig med at de lærer om, hvordan vi passer på fjorden og hvilke regler, der gælder for lystfiskeri.

Regeringen overvejer mulighed for bilfrie søndage. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk