23. juni 2021
Heino og Betina Bull Bahne ejer GardinExperten, som nu har købt Magnild Gardiners brand og kundekartotek. Og de har mere travlt end nogensinde.
Heino og Betina Bull Bahne ejer GardinExperten, som nu har købt Magnild Gardiners brand og kundekartotek. Og de har mere travlt end nogensinde.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Med opkøbet af Magnild er GardinExperten nu Midtsjællands største

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Med opkøbet af Magnild er GardinExperten nu Midtsjællands største
Roskilde - 08. maj 2021 kl. 13:26
Af Tomas Skov

- Det gode ved at arbejde i gardinbranchen er, at man altid kan trække det fra, grinede min tidligere chef fra tid til anden.

Heino og Betina Bull Bahne har nu arbejdet med gardiner og markiser i omkring 15 år i GardinExperten. Ja, faktisk har Heino ikke lavet andet, siden han var 18 år. Parret har tidligere opkøbt gardinvirksomheder i Nykøbing, Viby og Lejre, og nu senest Magnild Gardiner på Københavnsvej i Roskilde.

De fysiske lokaler bliver dog afsat til anden side, mens GardinExperten overtager Magnilds brand, varelager og kartotek af stofleverandører pr. 1. maj. Det gør den Viby-baserede virksomhed til Midtsjællands største af slagsen.

- Det er en øvelse vi har lavet tre gange før, og da Magnild skulle på pension, gav det bare god mening. Vi har samme varesortiment og samme kundegruppe, som er halvt erhverv og halvt privat, så Magnild Gardiner passede perfekt ind, siger Betina Bull Bahne.

Gardiner på hjul
Hos GardinExperten har de det tilsyneladende bedst på farten. Godt nok har de et mindre showroom på hjemmeadressen i Viby, men 99 procent af kunderne vil have dem ud i privaten alligevel. Og det passer også bedst til temperamentet hos Heino og Betina Bull Bahne og deres tre medarbejdere.

- Vi har en rullende butik i stedet. Det har vi altid gjort, og det fungerer rigtig godt. Vi kan have alle varerne med ud, og vi vil helst have, at kunderne ser det hjemme, så de ikke bliver overraskede, siger Betina Bull Bahne.

Skygge på terrassen
Coronaåret har været det bedste nogensinde for den rullende virksomhed, for alle husejere har lavet om derhjemme, og de har i vid udstrækning tilbragt sommeren hjemme på terrassen.

- Markiser til terrassen er eksploderet fuldstændig, og nu hvor solen igen begynder at skinne bliver det atter højsæson for både markiser og mørklægningsgardiner, fortæller indehaveren.

Hvorfor anstrenge sig?
Men vi befinder os som bekendt i magelighedens århundrede. Så hvorfor besvære sig med selv at rulle gardiner og solafskærmning til og fra? Den nye tendens i branchen er, naturligvis, motoriseret solafskærmning og ditto rullegardiner.

- Det er kæmpestort, og alt kan lade sig gøre. Du kan time den efter behov, eller du kan klare det fra ferien på Mallorca. På den måde fungerer det også som tyverisikring, og de nye modeller med genopladelige batterier har gjort dem meget nemmere at installere, fortæller Betina Bull Bahne.

Tung tendens
En anden tendens er efterspørgslen efter tungere gardiner i velour, fordi mange gerne vil have hotel-looket i eget hjem.

- Mange kan godt lide den her hotelfølelse med tynde indergardiner og så tunge velourgardiner i jordfarver Det ser godt ud i store vinduer, og det gør også meget godt for akustikken, siger hun.

Afdelinger på sygehuse i hele landet er nu ramt af strejke, fordi to tredjedele af sygeplejerskerne stemte nej til det nye forslag til overenskomst. Forstå du deres løn-utilfredshed?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk