6. maj 2021
Bettina Majholt og Rasmus Martlev vil ikke synge med på en klagesang men opfordrer kommunen til bedre skiltning, så kunderne kan finde ind til dem.
gallery icon

Se billedserie

Bettina Majholt og Rasmus Martlev vil ikke synge med på en klagesang men opfordrer kommunen til bedre skiltning, så kunderne kan finde ind til dem.
Foto: Jan Partoft
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Manglende skiltning: Umulig vej til vin og blomster

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Manglende skiltning: Umulig vej til vin og blomster
Opdateret 05. maj 2021 kl. 08:04
Roskilde - 05. maj 2021 kl. 07:36
Af Torben Kristensen

To af butikkerne ved Ringstedgade er blevet hårdt ramt af det igangværende vejarbejde, hvor kunderne i øjeblikket dårligt kan finde vej ind til dem.

Både Holte Vinlager på hjørnet af Ringstedgade og Skovbogade samt Majblomsten på hjørnet af Skovbogade og Skovbovægets Allé, har mistet en betydelig del af kunderne, som har opgivet at besøge dem.

- Men vi piver nu ikke, for vi kan godt forstå, at arbejdet skal udføres, fortæller Rasmus Martlev fra Holte Vinlager og Bettina Majholt fra Majblomsten.

- Dog er skiltningen alt for dårlig, så folk kan overhovedet ikke finde den rigtige vej ind til os, fortæller de.

Trods gentagne henvendelser til kommunen er det endnu ikke blevet ordnet.

Så er hele trafik-situationen i området jo heller ikke blevet lettere af den omfattende trafik til Roskilde-hallerne, hvor der er store centre for corona-vaccination og -test med mange tusinde besøgende hver dag.

Bedre skilte
Forretningerne ønsker en tydelig anvisning til kunderne, om at de skal køre ind ad Skovbovængets Allés sydlige indkørsel lige overfor tanken.

Hvis man kommer inde fra byen er det faktisk nemmest at køre ud ad Køgevej og Sdr. Ringvej for at komme ind til de to butikker.

Andre steder har kommunen og entreprenørerne formået af sætte ordentlig skiltning op om adgangsvejen, f.eks. til p-huset på Sortebrødre Plads.

- For os ville det hjælpe meget, siger Rasmus Martlev og Bettina Majholt.

- Men vi glæder os meget, til at det bliver færdigt. Så kommer der trafiklys i krydset mellem Ringstedgade og Skovbogade-Rådmandshaven, og dermed bliver det faktisk lettere at komme både ind- og ud for os, forklarer de.

Planlægger du at holde den kommende sommerferie uden for Danmarks grænser?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk