28. september 2020
Malmos i Roskilde har indgået partnerskab med Europas største anlægsgartnervirksomhed, men beholder sin ledelse og sit hovedkontor. Fra venstre ses Malmos? produktionsdirektør Søren Jeppe Hansen, administrerende direktør Morten Dohrmann Hansen og kommerciel direktør Per Malmos. Foto: PR
Malmos i Roskilde har indgået partnerskab med Europas største anlægsgartnervirksomhed, men beholder sin ledelse og sit hovedkontor. Fra venstre ses Malmos? produktionsdirektør Søren Jeppe Hansen, administrerende direktør Morten Dohrmann Hansen og kommerciel direktør Per Malmos. Foto: PR
Foto: Photographer Hannah Paludan Kristensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Malmos går sammen med Europas største

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Malmos går sammen med Europas største
Opdateret 09. januar 2020 kl. 16:32
Roskilde - 09. januar 2020 kl. 13:26

Landskabsvirksomheden Malmos har indgået partnerskab med Europas største anlægsgartner og landskabsentreprenør, franske Idverde. Malmos beholder sit hovedkontor i Roskilde, og vil fortsætte under sit eksisterende brand. Samtidig fortsætter virksomheden i sin nuværende organisering med samme direktion, ledelse og medarbejdere. De nuværende ejere af Malmos bliver medejere i Idverde sammen med andre ledere i koncernen.

arrow Læs også: Malmos lander parkmiljø-opgave til 20 millioner kroner

- At blive en del af Idverde er en vigtig strategisk milepæl for Malmos. Som den førende europæiske landskabsvirksomhed får vi mulighed for at positionere os endnu stærkere på det danske marked og tilbyde vores kunder flere ydelser og specialkompetencer. Vi slutter os stolt til en familie med stærke værdier, samme passion for landskaber og grønne byrum samt en meget dygtig ledelse, som vi glæder os til at arbejde tæt sammen med, siger Morten Dohrmann Hansen, CEO i Malmos.

Med sine cirka 100 medarbejdere er Malmos blandt Danmarks førende anlægsgartner-virksomheder med mere end 60 års erfaring indenfor ny-anlæg af komplekse grønne landskaber. Malmos har stået bag landskabsudsmykningen på flere toneangivende projekter, blandt andet Amager Bakke (Copenhill) og Carlsberg Byen. Malmos omsatte i 2018 for cirka 210 millioner kroner.

- Partnerskabet med Malmos-teamet giver os muligheden for at gå ind på det danske marked, som er et af de mest modne markeder i Europa, med støtte fra et stærkt talentfuldt og højt respekteret team. Vi har kendt Malmos igennem flere år, og vi deler kerneværdier og visioner for, hvordan vi ønsker at operere i vores branche. Vi kunne ikke have håbet på en bedre partner til vores vækst i Danmark, siger Herve Lancon, CEO i Idverde, som med mere end fem milliarder kroner i omsætning og 7000 medarbejdere er den største anlægsgartnervirksomhed i Europa.

Idverde har en ledende markedsposition i både Frankrig, Storbritannien, Holland og nu Danmark. Virksomheden har hovedkontor i Paris og ejes af de ledende medarbejdere samt kapitalfonden Core Equity Holdings.

Transaktionen forventes endeligt gennemført i første kvartal af 2020. Nordic M&A var eksklusiv finansiel rådgiver for aktionærerne i Malmos i forbindelse med transaktionen, mens Lundgrens var juridisk rådgiver. Mazars og TVC var henholdsvis finansiel og juridisk rådgiver for idverde.

arrow Anlægsgartner kåret som årets arbejdsplads
04. december 2017 kl. 12:09 Opdateret: kl. 11:34
Mener du, at det bliver mere forvirrende og besværligt at følge regeringens corona-retningslinjer?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk