25. januar 2021
Totredjedel af Muse på Orange Scene. Forsanger og guitarist Matthew Bellamy (tv) og bassist Chris Wolstenholme trykker den af.
Totredjedel af Muse på Orange Scene. Forsanger og guitarist Matthew Bellamy (tv) og bassist Chris Wolstenholme trykker den af.
Foto: Jens Nørgaard Larsen/Scanpix
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Magtdemonstration af Muse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Magtdemonstration af Muse
Opdateret 03. juli 2015 kl. 09:45
Roskilde - 03. juli 2015 kl. 08:10
Af Lars Ahn Pedersen

Sådan leverer et hovednavn. Få timer efter Florence and the Machines energiudladning på Orange Scene, gjorde Muse hende kunsten efter med et brag af en koncert.

Med en suveræn lyd og en koncentreret indsats viste den engelske trio, hvorfor de spillede for tredje gang på festivalens største scene og for femte gang i alt.

Muse sørgede for at blande sange fra det nye album »Drones« med gamle kendinge i koncertens første halvdel, inden de gik over til den rene hitparade, som man kan forvente af et band med et efterhånden stort bagkatalog.

Og så var det til at leve med, at bandet stadig kaster sig ud i mindre jamsessions mellem numrene, og at teksterne dybest set består af dommedagsfloskler og konspirationsklichéer.

Publikum havde i hvert fald en fest, og emner som verdens undergang, magtmisbrug, revolution og paranoia lyder forunderligt tillokkende, når de er pakket ind i Muses potente, bombastiske rock.

Aftalepartier holder fast i, at biler skal kunne konfiskeres ved farlig kørsel - uanset om føreren ejer bilen. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk