27. maj 2020
Slagteriskolen (ZBC) i Roskilde må klare sig med flaskevand og kogt vand, indtil man har fundet ud af, hvorfor der er colibaktier i drikkevandet. Foto: Jens Wollesen
Slagteriskolen (ZBC) i Roskilde må klare sig med flaskevand og kogt vand, indtil man har fundet ud af, hvorfor der er colibaktier i drikkevandet. Foto: Jens Wollesen
Foto: Jens Wollesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Madskole ramt af lortebakterier

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Madskole ramt af lortebakterier
Opdateret 20. september 2019 kl. 13:07
Roskilde - 20. september 2019 kl. 12:09
Af Kristian Jørgensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Colibakterier i drikkevandet betyder, at elever og lærere på Slagteriskolen ZBC i Roskilde har fået et benspænd i undervisningen i disse dage.

arrow Læs også: Sur smiley til Slagteriskolens butik efter flere øv-sager

I går viste en af skolens løbende vandprøver en lille overskridelse af colibakterier. Skoledagen går dog videre med gratis flaskevand til alle og kogt vand til alle andre formål såsom fødevarehåndtering i undervisningen.

Skolen har endnu ikke fundet ud af, hvor colibakterierne er kommet fra, og hvad man stiller op imod dem.

- Vi handler først efter at sikre, at vi tager hånd om den lillebitte risiko, og så går vi tilbage for at se, hvad der er sket, siger Michael Winther-Rasmussen, kommunikationschef for ZBC, der har uddannelser på hele Sjælland.

- Vi er i tæt dialog med kommunen og Sundhedsstyrelsen om det her og tager prøver hele tiden, siger han om arbejdet for at finde kilden til colibakterierne.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk